Голямата снукър звезда Рони О'Съливан води с 10:7 на Кайрън

...
Голямата снукър звезда Рони О'Съливан води с 10:7 на Кайрън
Коментари Харесай

Крусибъл зове: Рони О'Съливан посяга към шестата световна титла

Голямата снукър звезда Рони О'Съливан води с 10:7 на Кайрън Уилсън след първия ден на финала на Световното състезание в " Крусибъл ". След първата сесия резултатът беше по-убедителен в интерес на Ракетата - 6:2, само че във вечерната Воина съумя да понижи изоставането си. Той даже направи прекрасен рейд със продобиване на няколко фрейма, защото в един миг пасивът му беше 2:8, а след това даже можеше да се приближи оптимално в резултата, само че пропусна последната алена в 17-ата партия.

Финалът продължава в неделя със сесии от 15:30 и 21:30 часа.

С брейкове от 49 и 51 Рони взе първите два фрейма за вечерта, само че като цяло изпитваше компликации да поддържа положително движение към зеленото сукно и правеше нехарактерни неточности. Уилсън отговори със серии от 92 и 50, а след това и 40 посредством чудесна дълга алена за 8:5. Последваха нови мини-брейкове от 28 и 58 в интерес на по-младия англичанин, а Рони се възползва от неправилност на съперника си и с поредност от 48 направи 9:6.

Уилсън направи и първия си сенчъри брейк за вечерта от 100 точки за 7:9, преди да пристигна пропускът му по последната алена в заключителния фрейм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР