Голямата новина тази седмица е за годежа на Анелия и

...
Голямата новина тази седмица е за годежа на Анелия и
Коментари Харесай

Сензационно! Вижте годежа на Анелия: Тя обляна в сълзи, Захаринов на колене!

Голямата вест тази седмица е за годежа на Анелия и Любомир Захаринов. Не, двамата не са се оженили, както гръмна бомбата през вчерашния ден, само че са се сгодили. Официално и пред очите на голям брой очевидци.

Самата Анелия удостовери и описа всичко по този начин, както се е случило. Изненадата идва по време на рождения й ден, който тя чества в столичен клуб. Разбира се, дружно с нея там е и приятелят й, който по средата на вечерта ненадейно я хваща за ръка и дърпа на открито.

Анелия излиза с него, когато единствено след няколко крачки той пада на колене пред нея и изважда кутийката с пръстена. Виждайки това, още преди Любо да си отвори устата, Анелия се разревава от неспокойствие като малко дете и не може да спре сълзите си.

" Ревах бе, хора, ревах като луда. А той ми се усмихва и ме пита дали желая да му стана жена. Мислите ли, че не желая?! Не мога да ви обясня, да опиша какво усещам към момента, като сън е ", показа Анелия.

Тя не бърза с оповестяването на сватбата и не споделя по кое време ще бъде тя, тъй като желае да я карат постепенно и по реда на нещата. Пръстенът й обаче е превъзходен, с хубав елмаз, който приляга на ръката й като юридически за нея.

Припомняме, че двамата със Захаринов са дружно от няколко години, а и живеят като семейство, тъй че към този момент са си опознали характерите и бракът едва ли ще е проблем.

Тагове: Анелия Любомир Захаринов годеж пръстен диамант Анелия и Любомир Захаринов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР