Голямата награда е билети за футболния мач Лудогорец – Нордселанд

...
Голямата награда е билети за футболния мач Лудогорец – Нордселанд
Коментари Харесай

„БМФ Порт Бургас” осигурява транспорт и нощувки в Разград за победителите

Голямата премия е билети за футболния мач „ Лудогорец – Нордселанд ”

„ БМФ Порт Бургас ” кани младежите на другарска футболна конкуренция. Осмото издание на шампионата по мини футбол за купата на БМФ Порт Бургас‘2023 ще се организира на 25 ноември, събота, в Спортен комплекс „ Каменица Арена ” от 10 часа. Регламентът на шампионата планува 12 тима от младежи на възраст сред 16 и 18 години да се състезават за огромната премия - билети за мача „ Лудогорец – Нордселанд ”, който ще се играе на 14 декември 2023 година в Разград.

За спечелилите „ БМФ Порт Бургас ” ще провежда превоз от Бургас до Разград и нощувки в Разград. Участието в шампионата е гратис. За да се включат в конкуренцията, младежите ще би трябвало да се вместват в оповестените възрастови граници, да са образували свои тимове от по 5 полеви играчи, вратар и 4 запаси. В тимовете не се позволяват настоящи футболисти от А и Б група.

Жребият ще бъде изтеглен в деня на шампионата. От участниците се чака да бъдат в Спортен комплекс „ Каменица Арена ” в 9.30 часа на 25 ноември за сформирането на групите. Записванията за присъединяване се правят на тел: 056/89 64 80 и 0895790131 или на имейл.

Освен огромната премия, уредниците са подготвили купи, медали и самостоятелни предметни награди за класиралите се на първите три места, както и дарове за всеки участник в конкуренцията. „ БМФ Порт Бургас ” провежда и напълно финансира обичайния футболния шампионат, който всяка година се трансформира в общоградско спортно събитие. За всяко от изданията му спонсорът дава опция на спечелилите да участват на един от огромните футболни мачове с присъединяване на „ Лудогорец ”.

Така през годините разнообразни младежи от Бургас поддържаха българския тим в мачовете с „ Реал Бетис “, „ Базел ”, „ Истанбул Башакшекир ”, „ Цюрих ”, „ Ференцвалош ”, „ ЛАСК Линц ”. „ БМФ Порт Бургас ” АД е концесионер на пристанищните терминали „ Бургас Изток 2 ” и „ Бургас Запад ” от 2012 година и от този момент интензивно участва в публичния живот на града. Футболният шампионат е част от неговата обществена стратегия, ориентирана към младежите на Бургас.

През последните години шампионатът съумя да притегли тяхното внимание към обичания футбол и по този начин реализира главната си цел - да помогне одобряването на спортни привички измежду младежите и да потвърди, че когато бизнесът е обществено виновен, той може да откри точното място, към което да насочи своята помощ.

Организаторите канят всички фенове на футбола да се включат със свои тимове в шампионата, а почитателите им да ги поддържат от трибуните на Спортен комплекс „ Каменица Арена ” на 25 ноември 2023 година от 10 часа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР