Голямата любов на екзотичната участничка в Биг брадър ол старс

...
Голямата любов на екзотичната участничка в Биг брадър ол старс
Коментари Харесай

Само в "Шоу"! Куршум в сърцето праща в гроба голямата любов на една от звездите в "Биг Брадър"!

Голямата обич на екзотичната участничка в „ Биг брат ол старс ” не е нито един от двамата й съпрузи! С първия, с който бракът й продължава цели 12 години – шведския аристократ, имат щерка, която сега учи в католически лицей в Холандия. С втория – холандски притежател на месокомбинати във Франция, Германия и Холандия, съюзът им просъществува едвам 2 години. Очевидно повода за брачните й произшествия се крие в това, че когато е на 25 години, среща съвършения мъж. Малцина знаят за него, тъй като, макар, че е доста откровена, тя не обича да загатва за този специфичен за нея мъж и даже най-близките й не са осведомени с неговото битие. Той е 12 години по-възрастен от нея, сполучлив фабрикант от Мексико и любовта им е както в романите – от пръв взор. Мариела е на посещаване при фамилията си в Куба, когато в бара на хотела среща мексиканския красавец. Той таман се е разделил със брачна половинка си, пред бракоразвод е и е пристигнал, както хиляди други свои събратя до Хавана, да разпусне за седмица. Плановете му обаче се трансформират, когато среща пламенната хала. Тя му поръчва пиво и на въпроса му какво ще прави по-късно, дава отговор „ каквото и ти, откакто открих съвършения за мен мъж, не считам да го изпускам “. След завръщането си в Мексико

баровецът купува
жилище на
нейно име


в един от най-елегантните квартали на Мексико сити и заживява дружно с Мариела, до момента в който разводът му се завърши. За страдание идилията им не продължава дълго, тъй като след няколко месеца другар от Чикаго идва до Акапулко с частния си джет и кани кубинската чародейка да заформят вманиачен ваучър из нощните клубове на курорта. Тя не чака втора покана и това отключва обичайна мачовска ревнивост на мексиканския й избраник. Когато се прибира, заварва латино пистолерото оглупял от изтощение, събира си багажа и отпътува за седмица при фамилията си в Куба, до момента в който на мексиканеца му се охладят пристрастеностите. Той не може да преглътне непокорството на вироглавата готвачка и връзката им завършва. Поне публично. Въпреки всичко не съумяват да стоят дълго време разграничени и още веднъж стартират да се виждат по няколко пъти годишно. След четири години схващат, че те са един за различен, че са предопределени от ориста. Вече много поумняла и поукротена Мариела схваща, че няма смисъл повече да се самозалъгва и приема за повторно предлагането му да се омъжи за него, като този път в действителност го мисли на съществено. Правят проекти да стартират изначало, да заминат за Канада. Той стартира да провежда да разпродаде всичко в Мексико, когато на пътя им се изпречва злата орисница. Нелеп случай, като един от многото, които се случват всеки ден в Мексико и влизат в ежедневната черна хроника. Толкова тривиално – грабеж и няколко изстрела в сърцето.


Това е мъжът, по който тъгува Мариела

Може би това е повода, заради която Мариела заобикаля да приказва за огромната си обич. Може би това е повода, заради която продължава да я търси в лицето на мощни мъже.

В Швеция не
признават
юридическото й
образование


Въпреки че необятната аудитория познава звездата от „ Биг брат “ основно с кулинарните й изяви, готвенето за Мариела Нордел е единствено занимание. Винаги е признавала, че няма упоритости в тази област. Самата тя е била 1 година съдържателка на ресторант и съгласно думите й, това е голям стрес, липса на свободно време и не е нещо, с което би желала да се занимава.

В средата на 90-те Мариела записва „ Право” в Софийския университет, само че откакто се мести в Швеция, нашето юридическо обучение не й е прието. Скандинавците са доста прагматично насочени и там никой не учи нещо, тъй като по този начин желаят майка му и татко му или тъй като е модерно… Преди да се вземе решение за бъдещето, всеки младеж организира дълги събеседвания с професионален съветник, психолог, „ ловци на гении “.

Те оферират на Мариела, вместо да държи още веднъж всички юридически изпити, да опита с нещо ново – ПР. Тогава ПР занапред е навлизал в професионалния живот, а не, както в този момент – всеки втори се има за такъв… Мариела приема предизвикването, само че открива, че има неналичия в знанията си и й липсват знания по стопанска система, финанси, за това взема решение първо да следва „ Маркетинг “. Тя е едната от 14 дипломирали се, като взима 2 години за 1. Съпругът й е бил доста срещу жена му да прави кариера, само че нашенката съумява да се наложи и дава обещание, че и ПР ще взима 2 за 1 години. И резултатите не закъсняват. Фирмата, която записва в Швеция, става първата, която подписва контракт с шведските военни.

В продължение на 30 години кралството създава за 500 милиона секретна технология, която разрешава бойните корвети да станат неоткриваеми на радарите и спътниците. Чудодейният материал се назовава „ Композит “, производството и „ рецептата “ му се пазят в строга загадка, която даже и американците не съумяват да разгадаят. Фирмата на Мариела съумява да убеди военните, че е време този материал да стартира да радва елементарните хора – има изключителна устойчивост, не остарява, не се поддава на опустошение и понижава енергийните сметки със 70%.

Подготви Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР