Голяма част от родните ни звезди откриха любовта през отиващата

...
Голяма част от родните ни звезди откриха любовта през отиващата
Коментари Харесай

Бг звезди залюбиха млади и богати през 2022 г.

Голяма част от родните ни звезди откриха любовта през отиващата си 2022 година Повечето са звездните дами, които най-сетне откриха своя принц. За някои е млад и богат, за други единствено млад.

С най-заможни момъци се уредиха Златка Райкова и Анелия.

Първата, която носи на плещите си и устоя някогашната си половинка - Благой Георгиев, най-сетне откри мъж, който да се грижи същински за нея в лицето на Карен . Момчето е от заможна фамилия и не стопира да глези Райкова със скъпи дарове - кола, златни украшения и непрестанни сантиментални почивки. Златка си е напряко за завиждане, тъй като Карен гледа сина й от Благо като лично дете, а до броени седмици двамата ще се снабдят и с общ правоприемник. Плеймейтката е в напреднала бременност и е известно, че още веднъж чака момче. И до момента в който тя се на носи на крилете на любовта, то някогашният й Благо не може да се похвали с толкоз безоблачна обич с актуалната си жена Полина, която още веднъж е по-богатата от двамата в фамилията. Макар небрежно да подписаха брак, слуховете за кавги сред тях стават все по-чести. Двамата отхвърлят разлъка, само че не мислят и за дете, което озадачи огромна част от светските хроникьори, които са привикнали Благо да подарява с правоприемник всяка жена, с която има връзка.

С огромна обич обаче може да се похвали фолкпевицата Анелия , която също се уреди с богат мъж - хазартния необут Любо Захариев. През тази година двамата ту се събираха, ту се разделяха, само че преди няколко месеца певицата качи фотография в обществените мрежи с обичания си. Принципно Анелия в никакъв случай не е крила сериозните си връзки и разгласи обществено тези с бащата на щерка си Ивон - Коко Динев, както и с Мартин Иванов, по-известен като Мартин Данона. След последния Анелия не бе показвала мъж близо 10 години, само че очевидно в този момент още веднъж е мощно влюбена, щом се реши да разгласи публично кой топли леглото и сърцето й.

Новият обичан на колежката й Глория е също много по-млад от нея, защото е на към 35 години и се споделя Добри. Не е ясно тъкмо от кой момент датира аферата сред двамата, само че поради че към този момент е решила да го покаже публично, приказва се, че най-малко от няколко месеца са публична двойка. От септември двамата имат мнения под фотосите на другия в обществените мрежи, а на един от постовете той даже се е обърнал към нея с Amore. Последната обществена връзка на Глория бе с предприемача Йордан Джермански, който даже й подари годежен пръстен. Приказката им обаче не просъществува дълго и двамата се разделиха. Оттогава певицата не е давала индикации за нов мъж в живота й до появяването на Добри. Самият той от много време си пада по по-големи и заможни дами, защото в предишното бе гадже и на Мисис България Мари Вачева.

Бившата вокалистка на Ice Cream Елена Брусарска също най-сетне се реши да покаже гаджето. Чаровната русокоска качи фотография с него, а тематиката е есенна и тя нежно е прегърнала избраника си през врата, хванала паднало листо. Младежът не е прочут в светските среди, само че несъмнено двамата с Елена доста си подхождат, разясняват техни другари и почитатели в нета. Брусарска не приказва за персоналния си живот, тъй че не е ясно от кой момент двамата са дружно. От няколко месеца се приказва, че чаровната Мика Стоичкова има нов мъж в живота си, още веднъж българин, само че до момента тя криеше връзката си, може би от поверие. Преди няколко месеца обаче Мика разгласява сантиментално видео, на което се вижда по какъв начин хубав млад мъж я целува влюбено по врата, до момента в който двамата плават на моторница. До видеото тя е написала многозначително: I’m smiling REEL big today, намеквайки, че си е намерила мъж, който е върнал огромната усмивка на лицето й. Според някои наши медии приятелят на Мика е ортодонт, който неотдавна се е дипломирал и към момента е при започване на кариерата си. Наскоро стана ясно, че щерката на Камата, която до неотдавна живееше в Маями, където са се открили майка й и татко й, се е завърнала в България.

Саня Борисова наподобява е прежалила огромната си обич Ники Илиев и се впусна в нова връзка с 10 години по-млад мъж. Изгората на хубавицата е не какъв да е, а доскорошното гадже на фолкпевицата Алисия - предприемачът Симеон Филипов. Двамата са засичани на сантиментални вечери в столични заведения за хранене, както и да вървят прегърнати на шопинг. Към момента нито един от двамата не е удостоверил публично връзката им, само че това не е изненадващо, защото Филипов беше повече от 3 години с Алисия и не го разгласи обществено. Самата Саня не е също от хората, който обявяват връзките си. Откакто се раздели с Ники, името й бе забърквано с няколко мъже, само че тя нито удостовери, нито отхвърли.

Софи Маринова най-сетне призна, че се е разделила с Гринго и има ново гадже. Тя показа съкровените си персонални секрети пред Гала в „ На кафе “, където съобщи: „ От 6-7 месеца не сме дружно с Гринго, той си живее по Берлин. Имам си гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, само че ми е добре, усещам се красива, щастлива и заредена. Дай Боже всекиму, любовта е хубаво нещо ". На въпроса на Гала ще разкрие ли кой е щастливецът до нея в този момент, Софи се засмя и сподели, че няма да приказва повече, тъй като ще се сетят кой е.

Източник: Телеграф
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР