Голяма част от групата на Нефтохимик за морското дерби със

...
Голяма част от групата на Нефтохимик за морското дерби със
Коментари Харесай

15-годишен талант дебютира за Нефтохимик в дербито със Созопол

Голяма част от групата на Нефтохимик за морското дерби със Созопол ще бъде формирана от юноши на клуба. Някои от тях ще дебютират в мъжкия футбол, а други към този момент получиха сериозен опит с първия тим.

Голямата изненада в групата е Димо Кръстев. Той е роден през 2003 година и е един от най-талантливите състезатели в академията на Нефтохимик. Младият нападател е титуляр в тима за юноши младша възраст, където играе с година по-големи от него съотборници. Воденият от Милен Христов отбор стана предварителен първенец в районното състезание и се класира за баражи за присъединяване в Елитната юношеска група до 17 години.

 Нефтохимик още веднъж гласоподава доверие на Николай Тодоров
Нефтохимик още веднъж гласоподава доверие на Николай Тодоров

Друга кандидатура за поста не беше препоръчана

В състава за срещата със Созопол сигурност няма да влязат нападателят Даниел Стоянов, който е с контузия в кръста от мача с Локомотив (ГО) и капитанът на отбора Станислав Жеков, който към момента се възвръща от вирусно заболяване. Още няколко от титулярните играчи няма да отпътуват за Созопол по преценка на треньорския щаб.

Днес, на стадион Българово, тимът организира последната си подготовка преди гостуването на Созопол, която е крайна и за сезона.

Морското дерби от последния кръг на Втора лига е на следващия ден (19 май), от 17:15 часа, на " Арена Созопол ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР