Голяма болка таи в сърцето си младият изпълнител Кристиан Костов.

...
Голяма болка таи в сърцето си младият изпълнител Кристиан Костов.
Коментари Харесай

Кристиан Костов с шокиращо сексуално признание

Голяма болежка таи в сърцето си младият реализатор Кристиан Костов. Той занапред привиква със славата и всички клюки, които се носят по негов адрес, по тази причина приемал драговолно изказванията, че си пада по батковци.

„ Не съм гей! Ако харесвах мъже, въобще нямаше да го укривам! Тези клюки ме огорчават “, отсича Кристиан.
Сексуалната му ориентировка бе необятно обсъждана още с първата му поява в миналогодишния сезон на Х Фактор. Тогава невръстният Крис беше на 15 години и някои отдаваха нежната му визия на нежната възраст. Други пък оправдаха преобладаващото му женско лъчение с изявената му артистичност.

„ Той е още дете! Тепърва ще се развива “, гневяха се околните на артиста. Две години по-късно той не е по никакъв начин възмъжал и придвижванията му са все по този начин нежни, само че той отхвърля да е гей, написа Уикенд. Той споделял, че клюките му пречили на половия живот и не можел да си откри гадже.

Звездата от риалити формата не се срами да признае, че за разлика от останалите си връстници към момента е непорочен. Преди три години имал гадже, само че стигнали единствено до целувки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР