Голям басейн вграден в скали, който е публична държавна собственост

...
Голям басейн вграден в скали, който е публична държавна собственост
Коментари Харесай

Наглостта край няма! Баровец изсякъл басейн в скалите на Синеморец!

Голям басейн вграден в скали , който е обществена държавна благосъстоятелност край Синеморец са разкрили при инспекция чиновници на Областната администрация в Бургас. Басейнът се намира на първа линия до морето. Областният шеф Мария Нейкова е изпратила писмо до кмета на Царево Георги Лапчев за да получи информация по какъв начин е позволено това строителство.

Незаконно построения басейн и открит инцидентно при инспекция за нелегално строителство осъществена на територията на цялата област. Проверяващите са открили, че частен парцел загражда пътя до скали те, където е вграден басейн а.

" Басейнът е върху скали те, които са обществена държавна благосъстоятелност. Нещо още по-страшно са установили моите сътрудници там. Преди басейн а има парцел, който е частна благосъстоятелност и който парцел попречва достъпа на страната до държавния парцел, в който е построен този басейн. "

Този басейн би трябвало да бъде отстранен, ката изрично регионалния шеф на Бургас Мария Нейкова. Освен там и в рибарското населено място Ченгене скеле са открити нелегално издигнати вили върху държавни терени, сподели още Мария Нейкова.

" Народни представители, органи на изпълнителната власт са се сдобили с едни по-големи къщички там. 

Що се отнася до 3-те противозаконни постройки край т.нар летни сараи на Ахмет Доган в парк " Росенец ", защото нито една компания не се включи в  публичната поръчка оповестена от регионалната администрация за събарянето им. Сега оттова приканват родолюбци, организации и институции да се заемат с премахването на тези парцели. 



Снимки: БНР
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР