Голям 5,7-инчов екран във формат 18:9 и резолюция HD+, тънък

...
Голям 5,7-инчов екран във формат 18:9 и резолюция HD+, тънък
Коментари Харесай

Vernee M6 – съвременен, ценово достъпен смартфон

Голям 5,7-инчов екран във формат 18:9 и резолюция HD+, тъничък корпус, мощен хардуер, доста памет и издръжлива батерия

Vernee M6 е фаблет с огромен 5,7-инчов екран, работещ под ръководство на Android 7.0

Няколко характерности дефинират образа на модерните смарт телефони. Това са на първо място огромните безрамкови екрани с висока резолюция, високопроизводителният хардуер, нарасналият размер на паметта, камерите, несъмнено, тънкият и моден дизайн и няколко други аспекта.

4G фаблетът Vernee M6 се вписва изцяло в критериите за съвременен и функционален смарт телефон. Моделът, предлаган на цена под 130 $ в световния онлайн магазин Tomtop, впечатлява преди всичко с огромния си 5,7-инчов безрамков IIPS екран във формат 18:9 (който обезпечава с 12,5% повече повърхност спрямо обичайните 16:9 екрани), необятен зрителен ъгъл и резолюция HD+ 1440×720 пиксела.

Корпусът на Vernee M6 е железен, с двойна 2.5D извивка и дебелина едвам 6,9 мм

Смартфонът е изпълнен в моден дизайн, с ултратънък железен корпус – едвам 6,9 мм, с двойна 2.5D извивка за допустимо най-удобно захващане в ръката. Наличен е в два цвята – черен и отличаващ се наследник цвят, който основава чувство за жанр и изтънченост. Този огромен уред е в същото време лек – тежи единствено 150 грама с вградената батерия.

Vernee M6 стъпва на чипсет MT6750 с осемядрен 64-битов процесор на тактова периодичност 1,5GHz, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB флаш сторидж, с опция за уголемение с microSD карти памет с потенциал до 128GB. Подобна настройка ще обезпечи гладка работа на типичните смарт телефон приложения в мултитаскинг режим, включително игри, видео, сърфиране в уеб, Android приложения и така нататък

Задната камера на Vernee M6 има резолюция 16MP и се концентрира единствено за 0,2 сек.

Фаблетът на Vernee е оборудван с две камери с резолюции надлежно 16MP за главната и 13MP за селфи камерата, която поддържа резултат на разкрасяване на фотосите. Да, няма двойна или тройна камера, само че въпреки всичко за устройство от този ценови клас характерностите са на високо равнище – задната камера се концентрира единствено за 0,2 сек.

Vernee M6 разполага със актуален, реверсивен USB Type-C порт, който се употребява за зареждане и прекачване на данни. За слушане на музика и диалози със слушалки е планувано общоприетоо 3,5-мм аудио гнездо. Налични са двубандов Wi-Fi модул (2,5/5GHz) и Bluetooth 4.0, GPS и Glonass навигационни модули, а батерията с потенциал 3300 мАч обезпечава до 13 часа възпроизвеждане на видео и до 10 дни в стендбай режим.

Vernee M6 има размери 15,4х7,32х0,69 см и тежи към 153 грама

Устройството идва с два слота за сим карти и може да работи във всички публикувани мобилни мрежи, включително 2G, 3G и 4G. Фирмената VOS система на база Android 7.0 усъвършенства работата на смарт телефона. Сигурността на достъпа е обезпечена от скенера на пръстов отпечатък, ситуиран на гърба, под главната камера.

Големият и функционален Vernee M6 се предлага сега на цена от единствено $129,99 в световния онлайн магазин Tomtop, с безвъзмездна доставка и отключен за прилагане в мрежите на телеком операторите. Моделът има размери 15,4х7,32х0,69 см и тежи към 153 грама. Комплектът включва самия смарт телефон, захранващ адаптер, захранващ кабел, калъф, протектор на екрана, игла за механизма на сим картите и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР