Голмайсторът на Ботев Враца и родната Първа лига - Петър

...
Голмайсторът на Ботев Враца и родната Първа лига - Петър
Коментари Харесай

Петър Атанасов: Валери Божинов ще вдигне класата на "Ботев" Враца

Голмайсторът на " Ботев " Враца и родната Първа лига - Петър Атанасов, показа, че би желал да играе в офанзива с Валери Божинов. Атанасов, който има 5 гола в 5 мача от началото на сезона, желае да означи на ЦСКА.

“Надявам се да играем добър футбол и да останем в Първа лига. От началото " Ботев " играе добре, само че нямахме шанс, изпуснахме няколко победи. Сега пристигнаха тези две следващи победи, пристигна ни увереността. Мисля си, че ще продължим с тези положителни игри и победи. Колкото по-напред в класирането, толкоз по-добре ", стартира Атанасов.
Втора поредна победа за " Ботев " Враца, Петър Атанасов не стопира да бележи Северозападният отбор се наложи с 2:0 над "Етър "
" В началото се шегувахме, че ще вкарам 10 гола до зимата, половината към този момент са факт. Дано задмина тази граница. Ако вкарам на ЦСКА, бих се радвал доста, само че това е много мъчно. Надявам се да заиграя в някой водещ български тим, само че задачата ми е да отида в чужбина”

“Ще съм доста щастлив, в случай че Валери Божинов пристигна при нас. Той е доста добър футболист, с визитка. Ще вдигне класата на отбора”, разяснява Атанасов вероятно прекосяване на Валери Божинов в отбора от Враца.

“Ще съм доста благополучен, в случай че получа повиквателна. От дребен фантазията ми е да играя с националната фланелка на България. Надявам се Хубчев да огледа и към мен”, сподели още нападателят на " Ботев ".
" Ботев " Враца договаря с Валери Божинов Кметът на Враца удостовери за диалози с някогашния национал
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР