Голмайстор сред лекарствата срещу Ковид-19 - така определя бромхексина биохимикът

...
Голмайстор сред лекарствата срещу Ковид-19 - така определя бромхексина биохимикът
Коментари Харесай

В разгара на новата вълна: Изкупиха от аптеките ефикасно и евтино лекарство срещу COVID-19

Голмайстор измежду медикаментите против Ковид-19 - по този начин дефинира бромхексина биохимикът Ваньо Митев. При неговия банкет се следи леко протичане на ковид а, а при демонстрация на първи симптоми  - болните да стартират да го одобряват инхалаторно, изясни още ученият.

" Бромхексинът пречи на вируса да влезе вътре в клетката. Колхицинът е едно пренасочено лекарство, то се дава за подагра, само че има необикновен резултат върху редица възпалителни процеси. Комбинацията от двете медикаменти - инхалаторното приложение на бромхексин и колхецин за мен прави чудеса ", осведоми Митев пред . 

Независимо дали хората са имунизирани или не, профилактично може да се взема бромхексин или амброксол сироп, с цел да се приготви организмът за възможна среща с вируса, предлага учен Митев.

Бромхексинът е с българско произвеждане и е доста по-евтин от медикаментите на огромните фармацевтични компании, прибавя още той.

" Когато приказваме, че може да се реализира резултат с нещо, което е доста на ниска цена, което е налично и може да се употребява от всички хора. Имам възприятието, че не се възприема добре от някои среди, за които лечението е бизнес ", посочи биохимикът.

Преди ковид а този медикамент съвсем не се е търсил. Оказва се обаче, че в този момент в аптеките бромхексинът към този момент е изкупен.

" Към настоящия миг количествата, които са индустриално от 2 разнообразни компании, са изчерпани. Това съответно вещество го няма, само че негови заместители на пазара има колкото желаете ", каза ръководителят на националната аптечна камара Антон Вълев.

Фармацевти сигнализират, че съществуването и на други медикаменти за белодробна болест са проблематични в мрежата още преди Ковид-19.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР