Мистериозен гражданин на Русия е загинал заедно с президента на

...
Мистериозен гражданин на Русия е загинал заедно с президента на
Коментари Харесай

Мистериозен руснак е загинал заедно с президента на Иран?

" Мистериозен жител на Русия е умрял дружно с президента на Иран Ебрахим Раиси ", това написа украинското издание ТСН.

Медията се базира на военния специалист от страната Александър Коваленко. Според него на борда на хеликоптера, аварирал в провинция Източен Азербайджан на 19 май, е пътувал някой си Кручов. " Много е евентуално въпросният човек да е имал директна връзка с нуклеарната стратегия на Ислямската република ", сподели експертът.

" За гибелта на съветския жител написаха няколко ирански медии. По-късно обаче част от тези вести бяха изтрити ", уточни още Коваленко.

Експертът добави: За съветски жител във вертолета написаха и грузински и индийски издания.

" Нито една медия в Руската федерация не заяви, че на борда на вертолета е пътувало лице с фамилно име Кручов ", означи още експертът.

Коваленко добави, че след новината за злополуката с хеликоптера на светския водач на близкоизточната страна в Москва е настъпило извънредно за неделя вечер раздвижване. Иранският дипломат в Русия Казем Джалали съобщи пред формалната осведомителна организация на Техеран ИРНА, че на 19 май в 19 часа московско време (съвпада с българското) в е бил признат в Кремъл персонално от президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 ", описа още специалистът.

" В срещата не е участвал  външият министър, както е по протокол. На диалозите с дипломатическия представител на Ислямската република са участвали с изключение на президента министърът на защитата Андрей Белоусов, някогашният началник на силовото ведомство и сегашен секретар на Съвета за сигурност Сергей Шойгу, началникът на Генералния щаб Валерий Герасимов, шефът на Министерството на изключителните обстановки Александър Куренков и почитан началник на Федералната работа за сигурност, чието име посланикът не загатна ", добави Коваленко
 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР