Големият концерт на завездата на гръцката музика ВАСИЛИС КАРАС в

...
Големият концерт на завездата на гръцката музика ВАСИЛИС КАРАС в
Коментари Харесай

Наближава концертът на Василис Карас на 8 май в зала “Арена Армеец”

Големият концерт на завездата на гръцката музика ВАСИЛИС КАРАС в София наближава, а най-големите му почитатели у нас към този момент тръпнат в очакване на датата 8 май. Организаторите на събитието взеха решение да зарадват съществено един от тях, като проведоха игра с премия - цяла вип маса за късметлията и неговата компания. Единствено изискване да провериш шанса си е да притежаваш билет за концерта, закупен до датата 10 април (включително), с който автоматизирано участваш в томболата. В нея вземат участие всички закупени до този миг билети. Късметлията ще бъде изтеглен на 11 април, а номерът на печелившият билет ще бъде разгласен на обяд в събитието във ФБ (ТУК). Голяма част от залата към този момент е разпродадена, а с бързи темпове понижава и броя на свободните вип маси.
На 8 май 2019 година вездата ще означи у нас забележителните 40 години на сцена с огромно бузуки празненство пред хиляди почитатели! Той ще дойде от Гърция дружно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър, а шоуто му ще бъде от най-висока класа!



Билетите за шоуто се продават извънредно в системата на Ticketportal.bg, а цената им е от 30 до 50 лева за седящо място (според мястото в залата). За тези, които желаят да бъдат " на една ръка разстояние " от любимеца си, се оферират седящи места на терен (ВИП маси), ситуирани пред и покрай сцената, в разнообразни ценови категории.

Василис Карас може би e най-популярният гръцки реализатор, чиито песни са обичани от три генерации вярна аудитория. Той е един от най-слушаните и харесвани реализатори у нас, а почитателите му тук са хиляди. С присъщ бездънен глас и мощно театрално наличие - геният му върви ръка за ръка с доста труд. Той е извънредно работлив през всичките тези години, а съвсем всеки негов албум става златен и платинен. Никога не е преставал да основава песни, множеството от които се трансформират в безкомпромисни шлагери. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в разнообразни краища на света - Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Последният му концерт у нас беше преди две години, когато в същата зала " Арена Армеец " имаше повече от 15 000 души. Във връзка с идният си концерт на 8 май в София, звездата показа, че доста обича да идва в България, тъй като тук има доста другари и почитатели. Именно по покана на собствен непосредствен другар е стъпил за първи път у нас преди 27 години.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР