Големият актьор Захари Бахаров, когото гледаме в ролята на кавхан

...
Големият актьор Захари Бахаров, когото гледаме в ролята на кавхан
Коментари Харесай

Захари Бахаров профуква 25 бона за школото на децата си

Големият артист Захари Бахаров, който гледаме в ролята на кавхан Сурсувул в сериала „ Войната на буквите “, е имал бурно детство, наситено с игри, щури решения и несъмнено, бели. Малцина биха предположили, че един от най- скъпоплатените актьори на родната кино и театрална сцена е припечелвал пари с краден мед. По това време, за което през днешния ден си спомня с необятна усмивка, полученото дели с приятелите си, а своя дял харчи за електронни игри.


Детството му минава в последните години на социализма, а юношеството в преходния интервал. Едва ли някой се е изненадал на признанието му, че в учебно заведение е бил в лидерската групичка. „ Имаше суетност, желаех да съм харесван “, споделя актьорът. За да завоюва вниманието на съучениците си, Захари тренира ски, карате и бокс.

Спортът обаче не ce оказва мощната мy страна. A за спектакъл... Никога не си е помислял.  До миг, в който майка му го води на куклен театър – не се вълнува от първата си среща със света на изкуството, даже не разяснява представлението. По-късно, в пети клас, не научава нито едно стихотворение, а в десети взе участие в пиеса във връзка празник на учебното заведение.

Присъстващите приветстват децата няколко минути и тогава бащата на Бахаров му подмята, че може да стане артист. Записва го в театрална школа, само че чака Захари бързо да загуби интерес. Това обаче не се случва. Точно противоположното – Бахаров взема решението да кандидатства в НАТФИЗ.

Звездата му у нас изгрява с „ Дзифт ” - само че в същински любимец се трансформира след превъплъщението си в неприятното момче Иво Андонов - мафиотския необут в най-успешния български сериал „ Под прикритие ”. Кримката го изстрелва на върха. Смята, че триумфът на сагата се дължи на положителния екип зад и пред камера. Работата в Народния спектакъл го сближава с сътрудниците му Владимир Пенев и Теодора Духовникова. До през днешния ден с тях е неразлъчен, а методът им да разпускат не е в изискани заведения за хранене. Те избират домашната конюнктура, вкусно приготвената храна и диалозите до късно. Компания му прави и обичаната жена - журналистката Диана Алексиева . С нея се среща на промоция на албум, а първата им среща е в театъра. След нея отиват на вечеря. Прави откровението, че го е впечатлила с чувството си за жанр - цялостна визия, държание, отношение ... Категоричен е, че обичта им като постоянно лято мъчно би се събрала в книга.

В описанието за половинката си е извънредно спестовен и в това време задоволително обстоен - красива, интелигентна и съвършена майка. Преминали през другите етапи на любовта, през днешния ден се радват на триумфа да бъдат дружно , да имат устойчиво семейство и две деца Максим и Кая . „ Те са обособени персони, аз не съм от тези татковци, които са преподаватели, които учат децата си на всякакви неща. Аз съм неприятен учител, само че не съм неприятен татко. Искам да не ги е боязън, да знаят, че всичко им е по силите и животът е прекрасен ", споделя актьорът в едно от дребното си изявленията.  

13-годишното момче към този момент потегля по стъпките на баща си и през 2019 година  заедно със съучениците си печели премията за най-хубава анимация на „ Детска Киномания ” с кино лентата „ Как (не) се върви на учебно заведение ”.  „ Дайте им бюджет и ще преобърнат земята. Не знаех, че е толкоз прелестно да се фукаш с децата си из обществените мрежи ”, написа тогава Бахаров в формалния си профил във Facebook. Синът му Максим е възпитаник във френския колеж „ Виктор Юго ” и дружно със съучениците си прави малко анимационно филмче – продължава към две минути и половина. Главните герои във видеото са двама - момче и куче. Всички деца, които вършат анимацията, общо 13, се редуват да озвучават героите.

Дъщеря му Кая, която е на 11 години, също учи във френския лицей, където годишната такса на едно дете е близо 11 000 лв. .

Отделно има първична вноска, само че и отстъпка за второ дете и по груби калкулации Захари дава най-малко 25 бона на година за учебното заведение на наследниците си. Те учат дружно с хлапетата на още куп звезди, измежду които дъщерята на Ники Кънчев, детето на Любо Нейков и синът на Димитър Рачков, написа „ Галерия ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР