Годината е 2013-а и Ан Хатауей тъкмо е спечелила Оскар

...
Годината е 2013-а и Ан Хатауей тъкмо е спечелила Оскар
Коментари Харесай

Когато Ан Хатауей е била обект на омраза

Годината е 2013-а и Ан Хатауей таман е спечелила Оскар за присъединяване си в " Клетниците ".
 Ан Хатауей, Седмица на модата Ню Йорк и по какъв начин актрисата ни подсети за
Дяволската задявка на Ан Хатауей

16 години по-късно

Този собствен триумф актрисата би трябвало да свързва само с позитивни страсти, само че действителността се оказва по-различна. Периода от преди към този момент над 10 години за нея е изключително сложен поради омразата, изсипала се тогава върху нея. Период, който е прочут още като ерата Hathahate.

Причина за язвителния звук бе избраната като " досадна съвестност " на Ан Хатауей. С други думи, актрисата се трансформира в боксова круша на избрани интернет сексисти, невъздържано употребяващи безсрамен език. Хаштагът #hathahaters тогава даже стана известен в обществените мрежи, само че в този момент, към този момент десетилетие по-късно, актрисата като че ли е преодоляла това събитие на ненавист към нея.

В изявление за изданието " Жените в Холивуд " на списание ELLE Ан Хатауей показа в резюме за пътуването си към това да се научи да се харесва.

" Правя всичко допустимо да не се опасявам от това, което другите могат да кажат и просто да се съсредоточа върху това да се любувам на живота си ", разкрива актрисата.

По време на събитието, отдадено на " Жените в Холивуд " обаче, Ан Хатауей описа по-подробно за сложния си интервал от преди 10 години.
 ELLE, Women In Hollywood, Оливия Уайлд, Синди Суийни, Зоуи Кравиц и кои са отличените
Секси, сполучливи и самостоятелни - кои са " Жените в Холивуд "

Отличените дами на списание ELLE за 2022 година

В речта си тя си напомня, че тогава ѝ е била дадена опция да огледа на езика на омразата от друга позиция. И признава, че е съумяла да се оправи с нея с помощта на осъзнаването, че омразата е една цялостна диаметралност на живота, една сурова почва, която не би могла да роди нищо хубаво. С това схващане Ан Хатауей споделя, че просто е спряла да се ангажира с сходна липса на сила.

" На всяко равнище ", добавя тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР