Година за конкурси в бордовете на столичните дружества. Така може

...
Година за конкурси в бордовете на столичните дружества. Така може
Коментари Харесай

Още от същото в конкурсите за общинските "Пазари", "ВиК", "Софийски имоти"

Година за състезания в бордовете на столичните сдружения. Така може да бъде избрана 2021-а. След като през февруари бяха определени шефове на транспортните такива, в този момент общината сортира претенденти за, " Софийски парцели " и " Водоснабдяване и канализация ".

Назначенията идват, откакто поради присъединявате към чакалнята на еврозоната България одобри. Той задължи държавните и общинските компании да създадат състезания за мениджъри. Резултатът от тези за общинските транспортни сдружения обаче сподели, ч, а фрагментите в бордовете, които не са свързани с ГЕРБ, са необичайност. Сега още веднъж в множеството състезания са се явили старите шефове.
Без особени промени в " Софийски парцели ", " ВиК " и Географска информационна система
Съдейки по интереса и явилите се участници, е много евентуално управлението на " Софийски парцели " да си остане същото. Настоящите шефове Димитър Шивачев и зам.-председателя на борда Полина Витанова аплайват още веднъж в състезанието. Анастас Тодоров, който в този момент заема третия пост, обаче не се е явил. Останалите претенденти са А. Терзиева и Л. Пелов.

Тримата шефове на " Водоснабдяване и канализация " пък са подали още веднъж документи за същите позиции, като се конкурират с едвам още двама претенденти - Ц. Иванов и Св. Пожидаев. Директорката на " Географска осведомителна система - София " Веселка Дишева също желае да продължи работата си в общинското сдружение, като за позицията няма други претенденти.
Реклама Много претенденти за пазарите
Впечатление прави огромният интерес към общинските пазари - общо четири сдружения - Пазари " Север ", " Запад ", " Изток ", " Възраждане " и " Юг ". За тях са кандидатсвали сред 6 и 13 души за всяка публикация.

В състезанието за " Пазари Изток " се включват двама от сегашните членове на борда - Даниела Стойнева и Димитър Кунов. Пенка Арменкова, която е третият член сега, обаче не е кандидатствала наново за позицията. Другите претенденти, позволени в идващия кръг на кандидатстване, са Л. Дреков, Д. Главинов, Ю. Леков и Б. Миланов. Инициалите на Дреков съответстват с тези на Любомир Дреков, който е някогашен кмет на регион " Лозенец " от ГЕРБ, само че загуби от претендента на Демократична България Константин Павлов - Комитата, на изборите предходната есен. През 2020 година Дреков се включи в н само че дни по-късно отдръпна номинацията си.

Друг някогашен кмет на ГЕРБ, който на последните избори не съумя да завоюва още веднъж регион " Студентски " - Димитър Дилчев, пък беше определен през февруари да ръководи Центъра за градска подвижност,

Най-много искащи има за управлението на " Пазари Север ", където кандидатури са подали общо 13 души. От сегашните членове на борда само Иван Лулчев е подал документи още веднъж, което значи, че в управлението ще се усети някаква смяна. Друг член на настоящето ръководство на " Пазари Север " - Драгомир Агайн, обаче е кандидатствал за шеф на други общински пазари - " Пазари Юг ". Той е бил претендент за народен представител от ГЕРБ на изборите през 2017 година
Реклама
Двама от претендентите за позиции в " Пазари Изток " - Б. Миланов и Ю. Леков вземат участие също в състезанието на южните пазари. Други участници са Ев. Евтимов, В. Ангелова (подала документи и за " Пазари Север " ), Ц. Тодорова, М. Лалев, Св. Костов и Е. Савов. Сегашният шеф Николай Попов също се е присъединил в конкуренцията, само че другите членове на съвета Ваня Върбовска и Петър Кирилов не са взели участие още веднъж.

В борда на " Пазари Запад " пък всички членове на настоящия съвет са решили още веднъж да аплайват. Това са Галина Бежанска, Диляна Иванова и Стилиян Георгиев. Включват се и още седем претенденти.

Подобна е и обстановката с " Пазари Възраждане ", където тримата шефове - Маргарита Манова, Веселин Теофилов и, се явяват на конкурс за същите места.
Драгомир Димитров сега е изпълнителен шеф на " Пазари Възраждане " Фотограф: Надежда Чипева
Тук още веднъж се включва Вълчев, както и Б. Миланов. Останалите претенденти са Н. Константинова, Л. Черногорски и Н. Ладжев.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Политика 2 Политика 3 Политика 1 Политика 2 Енергетика 3 Политика 1 Право 2 Политика 3 Политика Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Анина Сантова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР