Майкъл Джордан постигна споразумение за продажба на мажоритарния си дял

...
Майкъл Джордан постигна споразумение за продажба на мажоритарния си дял
Коментари Харесай

Строител на капитализма - Майкъл Джордан

Майкъл Джордан реализира съглашение за продажба на мажоритарния си дял в баскетболния Charlotte Hornets. Новите притежатели са предприемачите Гейб Плоткин и Рик Шнал. Сделката прави оценка тима на 3 милиарда $, като това е следващият случай, при който се следят доста повишени цени за спортни клубове. Причината за това са все по-високите доходи от телевизионни права, които вършат собствеността на тим извънредно примамлива опция.През 2010 година именитият баскетболист, станал шест пъти първенец на НБА, придобива собствеността върху Hornets против 275 млн. $. Грубите сметки демонстрират, че сега той ще получи най-малко 1.5 милиарда $, което съставлява облага най-малко 500%. Сделката би трябвало да бъде утвърдена от управителният съвет на Националната баскетболна асоциация. Ако това се случи, то нито един от 30-те тима в лигата няма да бъде благосъстоятелност на негър - факт, който може да докара до рецензии.

Майкъл Джордан реализира съглашение за продажба на мажоритарния си дял в баскетболния Charlotte Hornets. Новите притежатели са предприемачите Гейб Плоткин и Рик Шнал. Сделката прави оценка тима на 3 милиарда $, като това е следващият случай, при който се следят доста повишени цени за спортни клубове. Причината за това са все по-високите доходи от телевизионни права, които вършат собствеността на тим извънредно примамлива опция.

През 2010 година именитият баскетболист, станал шест пъти първенец на НБА, придобива собствеността върху Hornets против 275 млн. $. Грубите сметки демонстрират, че сега той ще получи най-малко 1.5 милиарда $, което съставлява облага най-малко 500%. Сделката би трябвало да бъде утвърдена от управителният съвет на Националната баскетболна асоциация. Ако това се случи, то нито един от 30-те тима в лигата няма да бъде благосъстоятелност на негър - факт, който може да докара до рецензии.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР