Глухарчето е растение, което всички познаваме добре и е любимо

...
Глухарчето е растение, което всички познаваме добре и е любимо
Коментари Харесай

Глухарчето убива ракови клетки за 48 часа!

Глухарчето е растение, което всички познаваме добре и е обичано на децата. Колкото и нормално да ни наподобява, става известно, че то има неповторими свойства. Глухарчето се среща на всички места – в градини, паркове и поляни. Всеки може елементарно да се снабди с него.

Лечебните свойства на глухарчето са известни от дълго време. Коренът от това растение е извънредно богат на витамини и минерали. В него се съдържат в огромни количества витамините С, А, К и В6. Освен това има и желязо, калций, калий и магнезий, богато е на фолиева киселина и рибофлавин.

Глухарчето се употребява при битката с редица болести. То има диуретични свойства. Растението оказва помощ за очистването на жлъчката и при лечението на чернодробни заболявания, също така е и ефикасно средство в битката с неприятния холестерол. Глухарчето се употребява и за справяне с доста алергии.

Освен при битката с изброените болести, лековитото растение има невероятна мощ. Учени са открили, че чаят от глухарче може да унищожи раковите кафези за смайващо малко време. Само 48 часа са нужни на това удивително растение, с цел да разкрие действието си. При това глухарчето е по-ефективно от химиотерапията, тъй като унищожава единствено раковите кафези.

След дългогодишно проучване канадският университет в Уиндзор потвърди, че екстрактът от глухарче непосредствено нападна раковите кафези, като бързо ги унищожава.

 Глухарче

Със профилирани научни способи учените открили, че веществата, съдържащи се в глухарчето, нападат злокачествените формирания на молекулярна основа, като бързо ги обезвреждат без това да поврежда останалите кафези в тялото.

Канадците са уверени, че до няколко години ще могат да разработят профилирани ампули от дестилат от глухарче, които ще могат да се оправят сполучливо с другите типове рак.

Три са методите за приемане на корена от глухарче. При първия би трябвало да си извършите чай от него. За задачата в съд поставете три лъжици изсушен и раздробен корен и го залейте с триста мл вода. Оставете го да престои 12 часа и го запарете на слаб огън, до момента в който кипне. Изпивайте всеки ден по три чаши от извлека.

При втория вид залейте накълцания на ситно изсушен корен с хладка (не топла) вода и го оставете да престои 24 часа. След това течността се приема по два пъти дневно.

Третия вид е да приемате корените на прахуляк. Достатъчна е една чаена лъжица дневно. Корените би трябвало да се изсушат на слънце и по-късно да се счукат.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР