Глория и Ивана в един кадър! Вероятно за мнозина от

...
Глория и Ивана в един кадър! Вероятно за мнозина от
Коментари Харесай

Глория и Ивана окончателно избиха рибата

Глория и Ивана в един кадър! Вероятно за мнозина от дългогодишните почитатели на поп фолка това е немислимо, поради напрежението, което постоянно се е долавяло посред им през годините.

Едната е определяна като Примата на родния поп фолк - Глория, а Ивана постоянно е наричана Певица на народа. Този път обаче, двете нищо не разделят или най-малко по този начин наподобява на пръв взор. Изпълнителките се засякоха инцидентно в роден морски курорт и побързаха да запечатат момента.

" Край морето на вечеря с прелестната колежка Ивана! Толкова доста мемоари и занимателни истории имаме през годините! ", пък написа по-късно Глория в обществените мрежи.

Изглежда, че каквото се е случвало сред двете, е останалото в историята, а към днешна дата те нямат нико срещу да си побъбрят сладко на вечеря. Нещо повече - почитателите по този начин се екзалтираха, че предложиха даже двете да създадат взаимен шлагер. И за всеобща изненада - Глория отвърна, че благодарят от сърце и в скоро време ще помислят по въпроса за някое " готино парче ".

Припомняме, че на 28 юни 2024 година Глория прави огромен концерт в зала 1 на НДК по повод 30-тата си година на сцената.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР