Глобалистите – в търсене на влияние върху генетичния код на

...
Глобалистите – в търсене на влияние върху генетичния код на
Коментари Харесай

За настъпващата ера на моделиране на генната модификация на човека

Глобалистите – в търсене на въздействие върху генетичния код на човечеството

Световният стопански конгрес (WEF), швейцарска неправителствена институция, известна най-много с организирането на годишни конференции в Давос, се разгласи срещу естественото забременяване. Според архитектите на „ новото обикновено “ в близко бъдеще всички деца би трябвало да се отглеждат в лабораторни епруветки. Сега международният " хайлайф " на Шваб-овците от Световния стопански конгрес и обвързваните с него глобалистки структури подхващат стъпки да слагат под собствен надзор генетичния материал на всяко дете, родено в света до 2030 година

Според разпоредбите на WEF човечеството „ ще бъде по-добре квалифицирано да посрещне провокациите на бъдещето “, в случай че децата, родени на света, преминат през генно редактиране (генно моделиране-модификация), „ с цел да се подсигурява, че нямат заболявания и увреждания “. За да осъществят тези проекти, структурите на WEF към този момент създават изкуствени принадлежности, които „ ще могат да развиват плода отвън тялото на майката “.

Отглеждането на човешки бебета ин витро от нулата може да бъде допустимо единствено след 5 години с помощта на напредъка в технологията за основаване на човешки яйцеклетки и сперматозоиди в лабораторията, които могат да се употребяват за развиване на ембрион в изкуствена вътрешност.

По-рано тази година WEF пусна видео, озаглавено „ Технолозите споделят възгледи за нашия предстоящ свят “, което приказва за смяна на човешкия геном, озаглавено „ Пренаписване на кода на живота: Технологията за редактиране на гени ще ни разреши да преработим цели организми “.

„ Това ще ни разреши освен да редактираме геноми, само че, което е по-важно, да напишем „ нов код за живот “. Ще имаме правата за запис ”, споделят проводниците на Четвъртата индустриална гражданска война с нейните интернет тела/вещи и други прояви на трансхуманизма. „ СЗО е на път да получи правото и властта да модифицира генетично хората по избор “, предизвестява доктор Сухарит Бхакди и други в това отношение.

Случващото се повдига етични въпроси измежду учените, защото проектите на WEF значат, че дамите на всяка възраст ще могат да имат деца. В допълнение, родителите (и освен те) може да желаят да трансформират / моделират генетичните черти на детето благодарение на принадлежности за редактиране на гени, които могат да повлияят, наред с други неща, на обичайните хрумвания за теорията на еволюцията.

Британският парламент към този момент позволи изкуствено осеменяване благодарение на ДНК проби от трима или повече души. Според учените сходна интервенция в генофонда може да докара до генетична смяна в човешката популация и евентуална опасност за бъдещите генерации. Въпреки това държавното управление продължава да организира този опит, пренебрегвайки вероятните последици.

Изглежда, че една от заветните цели на сходни опити са " синтетични хора " - " полухуманоидни " плебеи, подготвени да извършват всевъзможни команди на управляващите и способни доста да ускорят осъществяването на всички проекти на архитектите на " новото обикновено “. „ Синтетични „ човешки “ ембриони, основани без яйцеклетки и сперматозоиди, към този момент са получени вследствие на „ теоретичен пробив “, твърди английският DailyMail.

Изследователите обаче към този момент задават въпроси: допустимо ли е въобще да се назовават хора тези, които са родени вследствие на потреблението на такива окултни технологии? Дали ще ги " печатат " на партиди, макар изказванията за противното? Ще може ли въобще да ги отличим от същинските хора?

От изявленията: „ Напълно неестествен човек. Учени сътвориха синтетични човешки ембриони, употребявайки стволови кафези. Това новаторско достижение заобикаля нуждата от яйцеклетка или мъжко семе. “

Междувременно основни принадлежности за редактиране на гени към този момент се усъвършенстват и вкарват в всекидневието, в това число под формата на храна и ваксини. През юни стана известно, че скоро в магазините за хранителни артикули ще се появят генетично модифицирани зеленчуци за салати, които няма да бъдат надлежно етикетирани. Първият хранителен артикул, редактиран с CRISPR, наличен за потребителите в Съединени американски щати, Conscious Greens Purple Power Baby Greens Blend, е основан от селскостопанската биотехнологична компания Pairwise.

В същото време лобистите за такива ГМО артикули и биотехнологии и техните сътрудници от WEF и други глобалистки структури публично признават, че ГМО храните, които Гейтс, Шваб и Ко. популяризират за произвеждане във заводи, трансформират генетиката на хората.

В същото време лобистите на Big Pharma и Biotech, да вземем за пример, говорейки в американския щат Мисури, са срещу законопроекта HB1169 по отношение на разкриването на информация за генната терапия и осведоменото единодушие и са изрично срещу разкриването на информация за това по какъв начин и за каква цел ГМО трансформират генетиката на хората.

Законопроектът (формулировката му може да бъде открита тук ) изисква откриване на информация за всеки артикул, който има резултат върху човешкото тяло, сходен на медикаментите за генна терапия, и че осведоменото единодушие включва всички опасности и изгоди, в това число неподходящите, от необикновен интерес.

По време на формалното удостоверение в Камарата на представителите на Мисури по този законопроект лобистите на фармацевтичните компании публично признаха, че ГМО храните в действителност въздействат на генетичния код на хората. И те неотложно се опълчиха на законопроекта с претекста, че ще изисква признанието, че всички ГМО храни фактически засягат човешкия генетичен код. Въпреки това не беше разисквано какъв брой значими са тези въздействия и какви изследвания са направени, с цел да се подсигурява, че тези модификации не предизвикват дълготрайни последствия за здравето.

Според западни откриватели това шокиращо самопризнание е извънредно значимо в светлината на обстоятелството, че WEF и фондацията на Гейтс предизвикват производството на всички месни и млечни артикули в профилирани заводи. Ако главен ГМО артикул може да докара до модифициране на генома ни, тогава какво може да направи един изцяло изкуствено създаден артикул?

Освен това, имаме вяра ли в сигурността и ефикасността на тези артикули на същите лица, които ни излъгаха, че имунизациите против Covid-19 ще имат минимални странични резултати и ще предотвратят разпространяването на вируса?

„ Сега има наклонност към въвеждане на иРНК ваксини в добитъка и това в последна сметка може да повлияе на нашите хранителни доставки “, предвиждат западни публицисти появяването на храни с ГМ ваксини. Американски учени настояват, че появяването на мРНК ваксини в хранителни артикули е действителна, защото мРНК е „ доста по-трайна, в сравнение с можем да си представим “.

„ Сега мRNA се създава със синтетична псевдоуридинация, което я прави високоефективна, само че устойчива на разграждане от рибонуклеази “, декларира доктор Питър Макколоу. -Това значи, че храната в разнообразни форми може в действителност да съдържа осведомителна РНК. Китайците в този момент демонстрираха, че тя може да се погълне. Един метод (за попречване на това) би бил да се забранят всички форми на осведомителна РНК технология при животни, цялостна възбрана! Така към този момент няма да има риск да попадне в храната. Ако дадена храна съдържа иРНК, би трябвало да имате цялостното право да знаете за това, преди да консумирате такива артикули.

И без всичко това, през днешния ден имунизациите, наред с ГМО продуктите, са инструмент за моделиране (генна " трансформация " ) на индивида. И освен на Запад, само че и на Изток. Видеото, в което Бил Гейтс обществено декларира, че той и неговите западни сътрудници ще трансформират човешкия геном благодарение на ваксини, може да бъде открито в мрежата през днешния ден. В средата на юни, в навечерието на визитата си в Китай, той особено подчертава върху обстоятелството, че " борбата " сред Съединени американски щати и Китай не е обвързвана с глобализацията в региона на опазването на здравето.

„ Знаете ли, че сега има най-малко две змийски села в Китай, които събират милиони змийски яйца за международното произвеждане на ваксини?.. Знаете ли, че те събират имунизациите, които ние инжектираме на деца, от змийски яйца? “ Д -р Браян Ардис бие паника. По неговите думи, китайски специалисти скрито са основали тези змийски села, с цел да събират милиони евтини змийски яйца, с цел да създават по-евтини и „ по-бързи “ ваксини: „ Ако те събират ваксини от змийски яйца, това значи, че протеини от влечуги ще участват във вашите ваксини. “

През есента на 2021 година турската телевизия Beyaz сподели ужасяващи фрагменти на бебета, осакатени от имунизациите на Pfizer и Moderna: деца с спомагателни крака, едно око или с изцяло наранено тяло, покрито с коса. „ Това не е ваксина. Това е генетично модифицирана разновидност “, споделиха по това време Фатих Ербакан, ръководител на Турската партия на благоденствието (Refah), и трима лекари, показвайки подобаващи фотографски доказателства: „ Тук виждате дете, родено с опашка, присъщ недостатък. Ето едно бебе в животинска четина. Ето едно дете с четири крайници и три ръце... Научно се назовава генна терапия.

Година по-късно президентът на фармацевтичното поделение на Байер Стефан Олрих публично призна, че имунизациите против Covid-19 в действителност са „ клетъчна и генна терапия “, продавани под прикритието на ваксини, с цел да „ завоюват доверието на обществото “!..

Във връзка с всичко казано нагоре си коства да си зададем въпроса: по какъв начин следва да наподобява, съгласно международния „ хайлайф “, една идеално редактирана и „ синтезирана “ проба на „ индивида на бъдещето “?

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР