Глобален доставчик на облачно-базирани решения за бизнес комуникации RingCentral стъпва

...
Глобален доставчик на облачно-базирани решения за бизнес комуникации RingCentral стъпва
Коментари Харесай

Американският доставчик на комуникационни услуги RingCentral открива първия си център в България

Глобален снабдител на облачно-базирани решения за бизнес връзки RingCentral стъпва на българския пазар с откриването на център за поддръжка и развиване. Офисът на RingCentral в София ще бъде открит през идните седмици. Немането на екип от ИТ експерти към този момент е почнало. Все още не е ясна броят на чиновниците, които ще бъдат наети. Това оповестиха от компанията. 

" Избрахме България, с цел да изградим тук един от най-големите софтуерни центрове на компанията ", декларира Феликс Кислик, вицепрезидент, общоприет управител за района EMEA, артикули и технологии в RingCentral. 

По думите му решението е основано на обстоятелството, че България е разрастващ се пазар, с огромен капацитет и задоволително надарени фрагменти. " Вярваме, че с активността си ще дадем принос за локалната стопанска система и екосистема в идващите години. Центърът ни тук ще работи в посока развиване и поддръжка на всички наши продуктови линии. "

От компанията обявиха, че на този стадий не могат да споделят повече детайлности за локация и инвестиция в навлизането на пазара ни. 

RingCentral оперира в целия свят, като дава интелигентни информационни решения, които форсират бизнес връзките. Американският снабдител на информационни услуги комбинира телефонни диалози, известия, контактни центрове и видео срещи благодарение на интегриран изкуствен интелект.

По този метод се усъвършенстват работните процеси и се дава на чиновници и екипи опция за по-лесно съдействие.

Американската компания е учредена през 1999 година. Предоставя услуги на над 400 000 бизнеси по целия свят. Приходът на компанията за 2022 година е 1,9 милиарда $. 
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР