главоболие болка в тялото заболявания на сърдечно-съдовата система артрит сърцебиене

...
главоболие болка в тялото заболявания на сърдечно-съдовата система артрит сърцебиене
Коментари Харесай

Това Е Истината! Японското Лечение С Вода Е Най-Лесният И Ефикасен Метод За Крепко Здраве И Дълголетие!

главоболие

болежка в тялото

болести на сърдечно-съдовата система

артрит

сърцетуптене

епилепсия

наднормено тегло

астматичен бронхит

туберкулоза

менингит

болести на бъбреците и пикочния мехур

повръщане

гастрит

диария

захарен диабет

запек

всички очни болести

болести на женските органи

болести на ушите, носа и гърлото

Японски способ за лекуване с вода

Сутрин, даже преди да си измиете зъбите, би трябвало да изпиете четири чаши вода (всяка чаша вода да е по 200 мл.).

Измийте зъбите си, само че не яжте и не пийте нищо идващите 45 минути.

След тези 45 минути можете да ядете и пиете.

Не яжте и не пийте идващите два часа след закуска.

Тези, които не могат да пият по четири чаши вода заран, могат да стартират с по-малка доза и последователно да я усилят, до момента в който доближат четири чаши.

Защо си коства да пиете вода заран?

Човек след сън има по-плътна кръв заради неналичието на вода, тъй че би трябвало да пиете вода заран на празен корем. Ако човек не прави това и стартира да яде сандвичи с кафе, тогава кръвта става още по-гъста, защото водата е нужна за храносмилането.

Кафето, чаят са диуретици. Това значи, че тялото ще изсмуче още повече вода през бъбреците, в сравнение с ще изпиете. В резултат на това се получава продължителен дефицит на вода, непрекъснато кръвта се сгъстява и се появяват проблеми с дебелото черво, написа Букварче. И листата с проблеми продължава.

Затова преди хранене пийте вода, с цел да си осигурите обикновено храносмилане. След хранене би трябвало да издържите до идващия банкет на вода или храна. Това лишава към 2-3-4 часа, според от това какво ядете и по какъв брой.

Водата остава в празния корем 5-10 минути. След това водата бързо навлиза в дебелото черво и се всмуква. Така тялото може безвредно да освободи соковете в стомаха, без да се сгъстява кръвта.

Вода с лимон: изгоди

Укрепва имунната система на организма. Лимонът е богат на витамин С и калий. Той подтиква мозъка и нервната система, управлява кръвното налягане.

Напитката изравнява алкалния баланс, защото лимонената киселина не покачва киселинността.

Подобрява метаболизма. Лимоновият сок съдържа пектин, който оказва помощ на организма да се бори с глада. Освен това е потвърдено, че хората, които поддържат алкална диета, губят тегло по-бързо.

Лимоновият сок подтиква храносмилането. Топлата вода служи за стимулиране на стомашно-чревния тракт и перисталтиката.

Тази напитка има лек диуретичен резултат. Тя усилва скоростта на уриниране, което оказва помощ за бързото разчистване на тялото, като в същото време поддържа пикочните пътища здрави.

Почиства кожата. В допълнение, витамин С оказва помощ за понижаване на бръчките и изгубването на петната по кожата, защото отстранява токсините от кръвта.

Чаша вода – е битката против дехидратацията, от сутринта всички системи ще стартират да работят вярно и на първо място – надбъбречните жлези, които освобождават хормони. Тялото ще бъде готово за стрес и целият ден ще може да действа обикновено.

Условия за лекуване на някои болести:

Високо налягане – 30 дни

Гастрит – 10 дни

Диабет – 30 дни

Запек – 10 дни

Пациентите с артрит би трябвало да следват този способ в продължение на 3 дни през първата седмица, а от втория, всеки ден.

Тази техника няма странични резултати, само че при започване на лекуването уринирането може да се усили. Ще бъде по-добре, в случай че продължите този способ и след лекуването, и го извършите собствен табиет. Пийте вода и бъдете здрави и дейни.

Важна детайлност

Китайците и японците пият парещ чай по време на хранене (вместо студена вода). Време е да възприемем този табиет от тях. Ще спечелим доста.

Вижте още: Тази напитка топи мазнините по корема за една седмица

Студената вода понижава усвояването на храната, защото храните, съдържащи мазнини, се сгъстяват.

С други думи, мазнините в течно положение реагират по-бързо с О2 и се всмукват по-добре от червата, в сравнение с в случай че консумирате храна със студени питиета. Съответно, мазнините не се отсрочват под кожата, а вероятността от рак се понижава десетократно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР