Главният секретар на МВР Живко Коцев не изключи възможността да

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев не изключи възможността да
Коментари Харесай

Арестуват още руски шпиони в службите

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев не изключи опцията да бъдат арестувани още хора след ареста на чиновник на ГДБОП по обвиняване в шпионаж в интерес на Русия.

Той не пожела да отговори на въпрос на БНР дали става дума за разплитане на шпионска мрежа в българските служби за сигурност.

Акциите в ДАНС и ГДБОП са свързани, удостовери основният секретар. Коцев разгласи, че през днешния ден Софийска градска прокуратура ще даде детайлности по шпионската спекулация.

„ Да, това е взаимна реализация сред ДАНС, Дирекция „ Вътрешна сигурност “ на министерството, Софийска градска прокуратура и ГДБОП. Така, че мога да ви уверя, че се работи обективно без значение, че е наш чиновник. Събрани са доказателства, конфискувани са мобилни устройства, механически средства за връзка, на които занапред ще се назначават експертизи. Този развой е в начален етап. Продължава и в ДАНС и в днешния ден ще се даде умишлен брифинг в Софийска градска прокуратура, където ще получите по-подробно информация за претекстовете, броя на лицата, изобщо детайлите по целия проблем “, разяснява Живко Коцев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР