Главният прокурор Иван Гешев изказа благодарност към прокурорите и следователите,

...
Главният прокурор Иван Гешев изказа благодарност към прокурорите и следователите,
Коментари Харесай

Гешев: Реалната правосъдна реформа е увеличаване на наказанията за детска порнография, които са смешни

Главният прокурор Иван Гешев изрече признателност към прокурорите и следователите, както и към чиновниците на ГДБОП-МВР, взели участие в огромната интервенция по противопоставяне на разпространяването на нецензурен материали, за основаването на които са употребявани малолетни лица.

Гешев акцентира, че действителната правна промяна би било увеличението на наказванията за разпространяване на нецензурен материали с деца, които все още дефинира като алегорични, „ бих споделил смешни “.

„ Реална промяна също е да се дерегистрира колата, в случай че се ръководи от пийнал водач или използвал опиати. Реална промяна е, в случай че откажеш кръвен тест за опиати и алкохол, да се смята, както в доста други европейски страни, че ръководят след приложимост на алкохол и опиати и да носиш не административна, а наказателна отговорност “, добави основният прокурор.

„ С работата си сътрудниците опазиха нашите деца и демонстрираха, че институцията прокуратура е постоянна, макар чувството за абдикация на държавните структури “, добави Гешев.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР