Главният преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние изрази надежда,

...
Главният преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние изрази надежда,
Коментари Харесай

Европа чака до дни решение на Лондон за Брекзит

Главният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние изрази вяра, че тази седмица във Англия ще бъде взето значимо решение по въпроса за излизането на страната от общността, съобщи ТАСС, като цитира изказване на Барние пред телевизия Ел Се И.

„ Тази седмица ще бъде значима, тъй като ще научим какви ще бъдат резултатите от договарянията сред лейбъристите и държавното управление “, уточни Барние, както и добави, че не става дума за отменяне на съглашението за овакантяване на Евросъюза, което и двете страни считат за единственото допустимо.

Междувременно представителят на английския министър председател Тереза Мей разгласи, че речта на кралица Елизабет Втора при откриването на новата английска парламентарна сесия през юни ще бъде отсрочена, заяви " Индипендънт ". Монархът няма да произнесе речта си, в която обрисува целите в работата на Народното събрание, до момента в който не бъде утвърдено съглашение за Брекзит, сподели представителят. Все още не е ясна и датата за новата парламентарна сесия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР