Главен инспектор Венелин Костов застава начело на РУ-Стамболийски.Официалното му представянебе

...
Главен инспектор Венелин Костов застава начело на РУ-Стамболийски.Официалното му представянебе
Коментари Харесай

Венелин Костов застава начело на Районното управление в Стамболийски

Главен контрольор Венелин Костов застава отпред на РУ-Стамболийски.Официалното му представянебе направено през днешния ден от шефа на ОДМВР - Пловдивстарши комисар Георги Чергов, който изрази признателност за проявената от Костов подготвеност да извърши виновната задача да възвърне доверието на локалната общност към работата на полицията.

Има цялостната ми поддръжка да сътвори собствен екип и нужната организация, с която и РУ-Стамболийски да увеличи успеваемостта си, бе безапелационен шефът при представянето на новия шеф. В допълнение той изрази вяра, че отсега нататък чиновниците на районното ръководство ще съумеят да трансформират линията на работата си като покажат по-висока мотивация, дисциплинираност и усърдие в осъществяване на ежедневните задания. Сред набелязаните към състава условия бяха и деликатното разглеждане на всеки един обособен сигнал или случай и извършаване на качествена и срочна инспекция. Не на последно място бе изтъкнато и упованието чиновниците да намерят верен метод, с цел да превъзмогнат породилото се отношение към тях вследствие на обстановката в село Цалапица. Директорът подсигурява цялостно подпомагане за разрешаване на служебни въпроси и проблеми, в това число кадровата обезпеченост и възстановяване на материално-техническата база.

Главен контрольор Костов е досегашниятначалник на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив. Роден е през 1978 година. Притежава диплом за приключено висше обучение през 2002 година в пловдивския филиал на Технически университет, квалификационна степен „ магистър ”. В системата на Министерство на вътрешните работи стартира работа през септември 2003 година на служба служител на реда в бранш „ Охранителна полиция ” при Второ районно управление (на МВР) в Пловдив. В същото поделение минава през позицията на младши полицейски контрольор, а през 2005 година – и като младши шпионин. През 2008 година става шпионин в Трето районно управление (на МВР), където през 2016 година е шеф на една от групите за противопоставяне на престъпната престъпност, а през 2018 – и на бранш „ Криминална полиция ”. През 2020 година е преназначен като шеф на бранш в Дирекция „ Вътрешна сигурност ” на Министерство на вътрешните работи. От юни 2021 година управлява Трето районно управление (на МВР) – Пловдив. Считано от 18.10.2023 година е преназначен със заповед на министъра на вътрешните на служба шеф РУ-Стамболийски.

За професионално осъществяване на служебната си активност е награждаван неведнъж от управлението на Министерство на вътрешните работи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР