„Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи от

...
„Гласувах за президент държавник, който винаги ще се ръководи от
Коментари Харесай

Нинова: Предлагаме намаляване на ДДС на горивата и храните

„ Гласувах за президент общественик, който постоянно ще се управлява от българския народен интерес. Който като главнокомандващ ще се старае да има мир, България да не бъде въвличана във военни спорове. Винаги ще постанова несъгласие на закони, в които има и най-малкото съмнение, че има корупция и лобизъм и ще трансформира Консултативния съвет по национална сигурност в орган, където държавници ще мислим за България “, сподели Корнелия Нинова, която гласоподава на втория тур на президентските избори.



Тя е обнадеждена, че този път ще има държавно управление, тъй като с водачите, с които са се срещали досега, имат „ кардинално съгласие “.

„ От вторник стартират диалозите в 18 експертни работни групи. Ние сме подготвени с тях, тъй че слагаме стратегиите на масата и започваме да беседваме какво ще вършим “, сподели Нинова.

Според нея бюджетът е едно от първите неща, по които би трябвало да се дискутира.

„ Засега имаме мандат да стартираме тези договаряния с цели обществена политика, опазване на здравето, обучение и стопанска система “, добави тя.

По думите ѝ Българска социалистическа партия няма да прави взаимни отстъпки във връзка с Македония и Истанбулската спогодба.

„ Това, което ние предлагаме в нашата стратегия за първите 100 дни, е понижаване на Данък добавена стойност на горива и на храни, а не съществена смяна в данъчната система. Това е належащо, в случай че желаеме да озаптим цените. Мисля, че това е рационално предложение и се надявам сътрудниците да проявят схващане “, сподели Нинова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР