Гласът на Лили Иванова накара залата в Културния дом в

...
Гласът на Лили Иванова накара залата в Културния дом в
Коментари Харесай

Примата на българската естрада Лили Иванова покори Сандански

Гласът на Лили Иванова накара залата в Културния дом в Сандански да вибрира, а наличието ѝ на сцената покори южната аудитория. Тази вечер примата на българската сцена извърши песни, докосващи струни на душата, което личеше по разчувстваните лица на хората в залата. 

Концертът в Сандански е част от националното турне на певицата и музикантите от „ Li Orchestra ” . Специално за музикалното събитие бяха пристигнали нейни фенове и от Петрич, Гоце Делчев, както и от други обитаеми места в района. 

 „ Боготворя я, не изпускам неин концерт, за мен тя е идол! Възхищавам се на нейната сила, на позитивизма, себеотрицанието, трудолюбието, тя е най-голямата “, показа Мария Котларска от публиката. 

Лили Иванова бе посрещната на крайници и с бурни аплодисменти в Сандански . Заедно с музикантите от „ Ли Оркестра “ – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка); Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон); Иван Йорданов – Чери (китари); Христо Михалков (бас китара); Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и с беквокалите – трио „ ЛаТиДа “, певицата извърши „ Без надзор “, следвана от „ Чуй душата ми “, „ Този свят е жена “, „ Невероятно “. След осъществяването на „ Искам те “, жена от публиката изрази страстите си с думите „ Богиня е! “, а „ За тебе бях “ изправи цялата зала на крайници. 



Последвалите „ Щурче “, „ Детелини “ и „ Панаири “ накараха стотиците в залата да танцуват, а аплодисментите сред песните бяха нестихващи. В края на концерта те посочваха решителността на публиката да чуе „ още “ и „ още “.

Като екот от стихия бе реакцията на феновете в Културния дом в Сандански, когато примата и музикантите се върнаха на сцената, с цел да прозвучи песента „ Ветрове “. Почитателите в залата извикаха и повторно на бис певицата, която извърши за тях „ Предупреждение “. 

Не с предизвестие, а с заричане към публиката си потегли Лили Иванова от Сандански, че ще пристигна още веднъж. 

Концертът в Сандански е 24 подред от националното турне на певицата, което стартира на 14 април от родния ѝ град Кубрат.

Предстоят концерти в Хасково,  Ловеч и Шумен. Следващите спирки от турнето са още Русе, Добрич, Смолян, Кърджали, а кулминационната точка е концерт на 4 декември в зала " Арена Армеец " в София. 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР