Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в

...
Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в
Коментари Харесай

Подкаст: Криптофалитът, който шокира финансовия свят

Гласът на Капитал

„ Гласът на Капитал “ е седмичен подкаст, в който публицистите описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор.

изненада всички преди няколко седмици. Още повече, когато става въпрос за оценка от 32 милиарда $, както и добре построен имидж на избавител. Това са големи мащаби, които съществуват в криптопространството, основано преди десетилетия с концепцията да бъде различна галактика на обичайните финансови пазари. Подобни земетресения и загуби обаче бързо връщат в действителността, като водят към един от дълго време щръкнал въпрос - регулациите в бранша.

В този епизод на " Гласът на Капитал " беседваме с редактора Тодор Тодоров за краха на криптоборсата и резултатите от него, рисковете от липса на отбрана и дали " болестта " може да се придвижи и към други играчи. Ще ви дадем и съвет по какъв начин може да предпазите портфейла си в такива случаи.
Your browser does not support the audio element.
Ще чуете още:

Какво тъкмо се случи с FTX? За какво приказват изтеклите финансови документи? Дали този провал ще бъде инфектиран и ще се придвижи към други играчи? Мисли ли се за регулаторен и финансов надзор и дали това е решението? Какво следва за криптосектора, дали има научени уроци?
Реклама
Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Свързани публикации Подкаст: Има ли независимост в обществените мрежи 11 ноември 2022, 09:45 Подкаст | Иван Вачков: " Искам да сложа повече години в живота си и повече живот в годините си " 23 август 2022, 15:30 Как да влагаме при свободното рухване на тържищата 1 април 2020, 13:32 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Анина Сантова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР