Гей оргията, при чието разтуряне полицията в Брюксел завари дибидюс

...
Гей оргията, при чието разтуряне полицията в Брюксел завари дибидюс
Коментари Харесай

На гей оргиите в Брюксел се събирали дипломати, за да бъдат ”свободни”

Гей оргията, при чието разрушение полицията в Брюксел завари дибидюс 25 мъже в апартамент в центъра на белгийската столица, е атакувана от съперници със сигнал в полицията. Това е версията на уредника на купона, извършен с потъпкване на моралните и правни правила по време на възбраната на събиране на доста хора на едно място в изискванията на пандемия, оповестява Дарик.
Домакинът на „ хепънинга “, в който изгоря някогашният маджарски евродепутат Йожеф Сайер, се споделя Давид Манзелей, като по думите му това не е била никаква оргия, а малко купонче с едвам двайсетина участници, представен е той от в. „ Марка “. Обикновено неговите фиести били с присъединяване на над 100 индивида, похвали се Манзелей.

„ Тази фиеста си беше дребна, нормално провеждам такива със стотици участници – това беше особено събитие “, увери той. Всички участници подписали заявления, че не са инфектирани с ковид и СПИН, защото потреблението на презервативи било неразрешено.

Според него офанзивата идва от конкурентни уредници на сходни събития, които, след шумния скандал на негов терен, щели да привлекат клиентелата на техните фиести. Освен това бил на прицел поради присъединяване на почитан чиновник от полското правосъдно министерство, обвързван с десницата.

Нахлуването на 15 сътрудници прекъснало специфичната оргия, на която, по думите на уредника, за пръв път взел участие унгарския политик Сайер. „ Винаги идват хора от дипломатическата общественост от разнообразни страни, чиито държавни управления не им разрешават да бъдат свободни “, посочи Манзелей и добави, че в Брюксел груповите полови оргии били нещо всекидневно.

Той освен не се разкая от погазването на нормите, само че даже мощно се възмути от дейностите на служителите на реда, които не икономисали „ хомофобски мнения “ към участниците: „ Това беше офанзива на силите на реда на Брюксел против ЛГБТ общността (лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендъри) “, заключи уредникът.

Унгарският политик Сайер, който опитал да избяга от полицията по водосточната тръба, подаде в неделя оставка от поста си на евродепутат от ръководещата в родината му партия " Фидес " на премиера Орбан. Той бе изхвърлен и от партийните редици през вчерашния ден, откакто Орбан обществено жигосах присъединяване му в скандалната оргия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР