Героят за ЦСКА от първия кръг в efbet Лига -

...
Героят за ЦСКА от първия кръг в efbet Лига -
Коментари Харесай

Гарсес: В ЦСКА се мисли единствено за шампионската титла

Героят за ЦСКА от първия кръг в efbet Лига - Маурисио Гарсес, който означи хеттрик против Арда, показа, че на " Армията " се мисли единствено и само за шампионската купа. Атакуващият футболист призна, че си е сложил цел да означи съответен брой голове през сегашния сезон.

" За първи път играя отвън Бразилия. Веднага обикнах България. От 7 месеца съм в ЦСКА и би трябвало да направя едно самопризнание - първоначално ми беше по-лесно, защото Стойчо Младенов бе отпред на тима и връзката беше по-лесна, тъй като се разбирахме на португалски.

Със Саша Илич поставям двойно повече старания, с цел да му покажа, че би трябвало да бъда в състава. Всеки треньор има лично виждане за играта и се старая да се приспособявам по-бързо към условията на новия ментор ", показа Гарсес в предаването " Домът на футбола ".

" Много пъти съм играл като централен нападател, само че тя не е най-подходящата за мен. Чувствам се по-удобно на фланга, тъй като съм бърз и желая да се надигравам един на един с противниковите бранители. Ако ЦСКА има потребност от мен да играя като централен нападател, ще бъда там. Ще играя там, където реши треньорът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР