Героят от Vip Brother - Боби Ръгбиста заряза гаджето си

...
Героят от Vip Brother - Боби Ръгбиста заряза гаджето си
Коментари Харесай

Боби Ръгбиста би шута на силиконовата шведка и замина за Париж

Героят от Vip Brother - Боби Ръгбиста заряза гаджето си и отпътува за Париж напълно в мъжка компания.

Изтри всички фотоси с последната си обичана и остави единствено такива на работата си. Здравенякът се препитава като татуист в Швеция,  писа Телеграф.

Последната година Борислав Борисов беше хванала нова сексапилна възлюбена. Той смени Никита Джонсън със силиконова русокоска. Боби и Никита минаха през няколко събирания и раздели, и най-сетне сложиха завършек на дългогодишната им връзка. Мускулестият мачо незабавно стартира да качва клипове с новата си обичана. Те се срещнали в  студиото за татуировки,  което Боби държи в Швеция.

Мачото е притеглен бързо от провокативната й визия и двамата стартират връзка, която е паралелна за Борислав. Това не се харесва на шведката и тя бързо му слага ултиматум да избере нея, или да остане с Никита. В последна сметка Боби избира по-младата кокона и завърши връзките си с Никита. Влюбените прекараха дружно съвсем година. Направиха си сантиментална почивка в Гърция, от която Боби качваше фотоси в профила си в обществената мрежа. С днешна дата всички изявления със силиконовата дама са заличени от профила на Ръгбист
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР