Германският военно-промишлен концерн Rheinmetall е готов да предаде на Украйна

...
Германският военно-промишлен концерн Rheinmetall е готов да предаде на Украйна
Коментари Харесай

Германският ВПК Rheinmetall: Незабавно можем да дадем на Украйна 139 танка Leopard, веднага щом правителството даде разрешение

Германският военно-промишлен тръст Rheinmetall е подготвен да съобщи на Украйна 139 танка Leopard незабавно щом немското държавно управление даде позволение за това.
 
Според Укринформ, прессекретарят на концерна е декларирал това пред немската медийна група RND. Той е отбелязал, че концернът е подготвен да трансферира 29 " Leopard 2А4 " през април-май тази година.
 
Ремонтът на още 22 Leopard-а от същата трансформация ще отнеме съвсем година, съгласно представителя, и ще бъде допустимо да бъдат трансферирани в края на 2023 година или началото на 2024 година
 
Освен това Rheinmetall може да трансферира още 88 остарели Leopard 1. Дали са подготвени за употреба и в случай че не, по кое време ще бъдат подготвени, представителят не е прецизирал.
 
Преди дни Варшава разгласи, че ще се обърне към Берлин за позволение за прехвърлянето на полските танкове Leopard 2 в Украйна. При липса на такова единодушие Варшава при всички случаи има намерение да трансферира танкове на Киев като част от " по-малка коалиция " от западни страни.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР