Германският шампион Байерн (Мюнхен) скоро ще преподпише със своя вратар

...
Германският шампион Байерн (Мюнхен) скоро ще преподпише със своя вратар
Коментари Харесай

Нойер преподписва с Байерн до 2026 година

Германският първенец Байерн (Мюнхен) скоро ще преподпише със своя вратар Мануел Нойер, оповестява " Скай Германия ". Както е известно, актуалният контракт на капитана на баварците е до лятото на 2023-а, само че той може да бъде продължен с още три години.

Това значи, че Александер Нюбел сигурно ще си потърси нов тим през лятото. Той беше изпратен чартърен в Монако до края на сезона точно с задачата да натрупа повече игрово време - нещо, което той няма да реализира в Байерн и след новия контракт на 35-годишния Нойер.

Ето за какво немският първенец към този момент си е набелязал евентуална запаса на своя титулярен пазач. Става въпрос за вратаря на Арминия (Билефелд) Щефан Ортега. Той също не желае да седи на пейката, само че се допуска, че би се съгласил на това само в Байерн.

" В пресата се приказва за интерес от страна на Байерн. Само мога да кажа, че Щефан желае да продължи да играе и да работи върху своята кариера. Ще забележим дали е подготвен да седне на пейката. Мисля, че ще отнеме време преди да имаме някакви вести ", разяснява пред " Скай Германия " Йорг Неблунг, който е сътрудник на Ортега.
 Нойер договаря за нов контракт с Байерн
Нойер договаря за нов контракт с Байерн

35-годишният вратар се усеща в отлична форма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР