Германските власти приемат, че бягството от мобилизация и дезертьорството от

...
Германските власти приемат, че бягството от мобилизация и дезертьорството от
Коментари Харесай

Германия: Бягството от мобилизация и дезертьорството от фронта са достатъчно основание за получаване на убежище

Германските управляващи одобряват, че бягството от готовност и дезертьорството от фронта са задоволителна причина за приемане на позитивно решение при търсене на политическо леговище в страната. Тази директива е дадена на Федералната работа за миграция и бежанци (BAMF), оповестява Дойче Веле, представено от Kasparov.ru.

В същото време бегълците и дезертьорите няма да могат да аплайват за филантропична виза.
Официалният представител на немското държавно управление Щефен Хебестрейт, разяснявайки позицията на балтийските страни и Финландия, означи, че руснаците би трябвало да могат да влязат в Европейския съюз. Според него решението би трябвало да е общоевропейско, а въпросът ще бъде разискван на неофициална среща на върха на Европейски Съюз.

На 22 септември немският вътрешен министър Нанси Федър разгласи, че Германия е подготвена да даде интернационална протекция на руснаците, бягащи от мобилизацията. В същото време Германската федерална работа за миграция и бежанци (BAMF) означи, че отводът да се служи в съветската войска и дезертирането не могат да бъдат автоматизирани аргументи за даване на леговище.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР