Германската компания за автомобилни компоненти BADER ще отвори 700 нови

...
Германската компания за автомобилни компоненти BADER ще отвори 700 нови
Коментари Харесай

Доставчик на BMW, Mercedes и Audi търси 700 служители за завод в Северна България

Германската компания за автомобилни съставни елементи BADER ще отвори 700 нови работни места в нов цех Русе. Това стана ясно по време на среща на заместник-министъра на стопанската система Александър Манолев с управлението на компанията, която се организира в Службата ни по търговско-икономически въпроси в Берлин, оповестяват от Министерството на стопанската система.

BADER възнамерява да отвори у нас фабрика за първокласно покритие на автомобилни седалки и щамповане на детайли, като задачата им е да започват произвеждане през втората половина на 2019 година При цялостна претовареност предприятието ще обезпечи сред 700 и 800 работни места в района.

Дружеството e в топ 3 в света на фирмите за авто интериор, а техни клиенти са водещи автомобилни производители като BMW, Mercedes, Audi и други

 VOSS Automotive търси да назначи 1000 чиновници в завода в Ловеч
Новият собственик на завода Great Wall край Ловеч ще назначи 1000 чиновници

Компанията ще квалифицира служащи благодарение на дуалното образование

" Можете да разчитате на цялостна административна поддръжка, в случай че изберете нашата страна, както и да се възползвате от редица на насърчителни ограничения за стратегически вложител ", сподели зам.-министър Манолев.

Той посочи, че автомобилостроенето е измежду най-бързо разрастващите се браншове на българската стопанска система. " В него работят над 50 000 души, като съществува сериозен капацитет за разширение на мощностите и откриване на нови работни места ", добави икономическият заместник-министър.

 Leoni стартира градежа въз основата си в Плевен
Новият цех в Плевен за €32 милиона, където ще се вършат съставни елементи за Mercedes

Там се чака в идващите 2 години да бъдат отворени 2000 работни места

По думите му, измежду високотехнологичните производства, това е браншът, който притегля най-вече задгранични вложения. В последните години се вижда наклонност за разширение на съществуващи и определяне на нови производства в бранша, които създават за водещи автомобилни марки. Успешни планове са осъществени от вложители от Германия, Франция, Белгия, Япония, Англия и доста други, стана ясно по време на срещата.

Зам.-министър Манолев се ангажира да спомага на немския вложител с цялата нужна административна поддръжка и насочи покана идната среща с мениджмънта на компанията да се състои в България.

 Германската
Германски производител на авточасти отваря нови 500 работни места у нас

Компанията ще наеме чиновниците в идващите 5 години

BADER са един от най-старите и авторитетни производители на авто интериор в света. Те имат повече от 11 300 чиновници и производства на 5 континента.

BADER е вторият огромен немски вложител от автомобилния бранш, който ще има фабрика цех в Русе. " BИTTE Ayтoмoтив " сполучливо оперира в дунавския град от 2014 година

Предприятието създава ключалки, панти и дръжки за порти, които доставя на автомобилни колоси като Volkswagen, BMW и други Компанията има над 700 чиновници у нас, които ще се усилят до 1200 през идващите 5 години.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР