Германия не получава достатъчно информация от своите съюзници за саботажа

...
Германия не получава достатъчно информация от своите съюзници за саботажа
Коментари Харесай

Германски депутат: Съюзниците не споделят данни за саботажа на Северен поток

Германия не получава задоволително информация от своите съдружници за саботажа на  " Северен поток " и не се организира транспарантно следствие. Това съобщи нощес в отговор на питане на ТАСС депутатът от Бундестага от фракцията " Алтернатива за Германия ", член на комисията по запазване на климата и енергетика Щефен Котре.
" Разследването не е транспарантно. Не се организира с нужната сила. Причините са явни - първо Русия беше упрекната на всеослушание за това, а по-късно всичко утихна. Сега и за представителите на немското държавно управление е ясно, че единствено съдружниците са могли да извършат този терористичен акт “, счита той.

„ То (германското правителство) не подхваща нищо в тази връзка, тъй като Норвегия, Швеция и Дания не споделят информация с Германия “, сподели Котре. Според депутата парламентарните запитвания от " Алтернатива за Германия " в тази тенденция остават без отговор.
Според Котре медиите в тази обстановка са се трансформирали в „ рупор на федералното държавно управление “. „ Най-големият терористичен акт против инфраструктурата на Германия трябваше да притегли вниманието на голям брой публицисти. Те трябваше да проведат журналистически разследвания във всички направления, само че нищо от това не се случи “, твърди политикът.
На 27 септември предходната година компанията " Nord Stream AG " заяви за „ невиждани опустошения “, настъпили предходния ден „ на три низа от морските газопроводи „ Северен поток “ и „ Северен поток 2 “. Шведските сеизмолози записаха две детонации на 26 септември по маршрутите на тръбопроводите. Главната прокуратура на Русия образува дело за интернационален терористичен акт след повредата на газопроводите.

На 8 февруари американският проверяващ публицист Сиймур Херш, базирайки се на свои източник, съобщи в публикация, че взривните устройства под газопроводите са били сложени през юни 2022 година под прикритието на ученитая Baltops от водолази на Военноморски сили на Съединени американски щати с поддръжката на норвежки експерти. Според Хърш решението за провеждането на интервенцията е взето от президента на Съединени американски щати Джо Байдън след деветмесечни полемики с представители на администрацията, занимаващи се с въпросите на националната сигурност. Ръководителят на пресслужбата на Съвета за национална сигурност на Белия дом Адриан Уотсън в отговор на питане на ТАСС назова изложената от Херш версия „ съвършена неистина и цялостна небивалица “.
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
28 Фев 202317928 Фев 20238728 Фев 202325027 Фев 2023362427 Фев 2023183727 Фев 2023678КоментариСега и за представителите на немското държавно управление е ясно, че единствено съдружниците са могли да извършат този терористичен акт “28 Фев 2023 8:48ч.
@бем ти " съдружниците "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023139507 Фев 2023181526 Фев 2023692518 Фев 20231390
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР