Германия има тесни икономически връзки с Русия и може да

...
Германия има тесни икономически връзки с Русия и може да
Коментари Харесай

Каренбауер иска Германия да ползва икономически натиск срещу Русия в Сирия

Германия има тесни стопански връзки с Русия и може да употребява този лост за оказване на напън върху президента Владимир Путин поради присъединяване на Москва в Сирия , съобщи немският министърът на защитата, оповестява " Ройтерс ".

Ескалиращите военни дейности в северния регион на Сирия в Идлиб , където Русия поддържа атака от армията на президента Башар ал Асад, а Турция поддържа бунтовниците, рискува директна борба сред двете огромни непознати сили в страната .

Германският министър на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер съобщи, че Германия има необятни търговски връзки с Русия и към този момент е употребила наказания за украинския спор , с цел да покаже, че Русия не може да се измъкне от всичко.

" И това е въпросът, който в този момент също би трябвало да бъде издигнат във връзка с Сирия ", сподели тя, като означи, че Германия би трябвало да покаже на Русия, че " ние сме наясно какво прави в Сирия . "
 Русия: Сирийски бунтовници и турски сили стрелят с артилерия по цивилни и съветска база
Русия: Сирийски бунтовници и турски сили стрелят с артилерия по цивилни и съветска база

" Турция нарушава интернационалното право, вкарва войски за механизирана дивизия "

Подкрепата на Русия за въоръжените сили на Сирия играе значима роля в обръщането на войната в интерес на Асад .

Крамп-Каренбауер повтори предлагането си за основаване на зони за сигурност в Северна Сирия за отбрана на цивилните, като добави, че немският канцлер Ангела Меркел се пробва да убеди Путин да поддържа това . Един милион души са избягали от скорошните сражения в Идлиб.

Ако всички заинтригувани страни в района поддържат основаването на такива зони за сигурност , немските и други европейски сили могат да бъдат помолени да защитят тези зони , добави немският министър.

Но най-реалистичният сюжет беше зона за сигурност, в която дават отговор Организация на обединените нации и Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ), добавя тя.

Германия , най-голямата стопанска система в Европа, съставлява към 10% от вноса на Русия и също е значим експортен пазар, основно за съветския природен газ и петрол .
 Европа да не потъпква правата на мигрантите, скочи Ердоган и уточни на Европейски Съюз решението за рецесията
Европа да не потъпква правата на мигрантите, скочи Ердоган и уточни на Европейски Съюз решението за рецесията

Европейският съюз би трябвало да поддържа Турция в Сирия, в случай че желае решение за мигрантите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР