Гери-Никол най-после има нова връзка и не я крие. Знаем,

...
Гери-Никол най-после има нова връзка и не я крие. Знаем,
Коментари Харесай

Взрив: Разкриха кое е мистериозното гадже на Гери-Никол!

Гери-Никол най-сетне има нова връзка и не я крие. Знаем, че единственият мъж, който се осмели да покаже на обществото преди време, беше ММА боецът Дани Илиев. Двамата ходеха към няколко месеца, а певицата беше хлътнала над ушите. Впоследствие обаче Дани я заряза по жесток метод и се хвана с друга богата красавица, а Герито много си порева.

Затова и оттова нататък тя спря да приказва за персоналния си живот и не се знаеше дали е имала други връзки, или е лекувала разрушеното си от Илиев сърце. Е, през днешния ден чудото се случи - варненската принцеса освен сподели, че е обвързана още веднъж, само че и пусна много горещи и провокативни снимки с обичания си.



Лицето му остана прикрито от певицата, само че ясно личеше, че мачото е млад, много атлетичен и сигурно хубавец. Часове след появяването на фрагментите обаче близки до въпросния се издадоха в мрежата и разкриха самоличността му.

" Това е Борис Вълков, сигурно. Доскоро имаше друго гадже, оправяше една от хостесите в прословутия Бедрум. Готин е и мацките си падат по него, само че другояче не е някой супер паралия. Герито обаче да си го пази, щото няма да й е елементарно с тоя напор от последователки около Борето. А и ангелите му не са изключително мощни... ", разясняват леко заядливо източниците.

В момента варненката и гаджето й са на отмора в някое от обичаните й островни божествен кътчета, само че скоро ще се завърнат у нас и ще би трябвало да си отваря очите на 16.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР