ГЕРБ взе ясно решение и се разграничи от суджука, оставихме

...
ГЕРБ взе ясно решение и се разграничи от суджука, оставихме
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ взе ясно решение и се разграничи от суджука

ГЕРБ взе ясно решение и се разграничи от суджука, оставихме способените органи да се произнесат. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в декларация от името на ГЕРБ.
„ Говорите за суджука, който – да, не е проблем на Българска социалистическа партия, само че ГЕРБ взе ясно решение и се разграничи от сходно държание, и оставихме способените органи да се произнесат”, обърна се Цветанов към депутатите от Българска социалистическа партия, които излязоха с декларация преди този момент, съобщи БГНЕС.
„ Няма нито един депутат, чийто имунитет да е бил пожелан, и да не си го е дал. Няма нито един депутат с пожелан имунитет, който да е разговарял със пандизчии и да е осъществявал пазаруване на гласове, с цел да влезе в българския парламент. Къде беше вашата позиция? Това е казусът на Българска социалистическа партия, тъй като не можете да изразите позитивната си кардинална позиция, а постоянно желаете да се връщате във времена, където да има единствено конфронтация”, счита Цветан Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР