ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представителиГЕРБ-Сливен регистрира

...
ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представителиГЕРБ-Сливен регистрира
Коментари Харесай

Десислава Танева: Листата ни е съставена от хора, за които е важно всяко населено място и всеки проблем

ГЕРБ-Сливен записва листата си с претенденти за народни представители

ГЕРБ-Сливен записва листата си с претенденти за народни представители за идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври.

„ Листата ни е формирана от хора, за които е значимо всяко обитаемо място, всеки човек и всеки проблем. До мен са потвърдили се персони с доста опит и престиж, и най – към този момент с готовност за работа. Нашите претенденти са представители на четирите общини в региона и познават потребностите на локалната ни общественост “, съобщи лидерът на листата и регионален координатор на партията Десислава Танева.

Листата на ГЕРБ Сливен е от 12 души. Втора е Мария Белова – правист депутат в досегашни Народни събрания. Трети е Генчо Димитров - шеф на Исторически музей - Нова Загора. Четвърти в листата е треньорът по колоездене Евгени Балев. Пети е юристът и някогашен регионален шеф на Сливен Чавдар Божурски. Ибрям Мустафов e под номер шест в листата. Той икономист и бизнесмен, представител на община Котел. Младият бизнесмен Христо Борисов е седми, а осми е инженерът и заместител – кмет на община Твърдица – Антон Драганов. Девети е заместител – кметът на община Нова Загора Ивайло Енев. Георги Даскалов – фармацевт и управител на аптека в Сливен, е под номер 10. Единадесета в листата е юристът Галя Хачадурян, а предприемачът Тодор Георгиев е на 12-то място.

След регистрацията Десислава Танева съобщи, че акцията, която ще води ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, ще бъде положителна и открита, а претендентите за народни представители ще са измежду хората. „ Пожелавам триумф на целия ни екип. Благодаря на всички за доверието през тези години. Благодаря за признанието и избора, който направиха нашите деятели за листата на сегашните предварителни избори. Нашият екип е добре прочут на жителите на Сливен и региона. Ние ще водим положителна акция, както постоянно. Кампания, която е учредена единствено на експертиза, обстоятелства и задължения, които ние имаме отговорността и опцията да поемем и осъществим. Призовавам зрелищният PR да завърши. Призовавам за акция, в която дебатът ще съдържа експертиза, а не зрелища. Страната влиза от рецесия в рецесия. За страдание краткосрочните вероятности, поради и геополитическите спорове, не са положителни. Страната повече от всеки път се нуждае от държавници, които да преведат и през тази рецесия, изтощения от тази политическа неустойчивост през последната година и половина народ, с цел да бъде сигурен в личното си бъдеще. Призовавам просто за държавност, за експертиза и отговорност “, сподели още Десислава Танева.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР