ГЕРБ ще направи допитване до структурите си с кого да

...
ГЕРБ ще направи допитване до структурите си с кого да
Коментари Харесай

ГЕРБ ще питат структури с кого да правят коалиция

ГЕРБ ще направи допитване до структурите си с кого да създадат обединението след изборите . Това разгласи в студиото на БТВ Росица Кирова от коалиция ГЕРБ/СДС и някогашен зам.-председател на Народното събрание.

В идващото Народно заседание ГЕРБ ще търси обединяване към ясни цели и диалози за правосъдна промяна преди изборите , с цел да е ясно какво ще се прави, а не да се опитва на тематика законодателство, бързайки, изясни Росица Кирова. Припомняме, че Борисов към този момент даде обещание първото нещо в идващото Народно заседание, което ПГ на ГЕРБ да гласоподава са законите за правосъдна промяна, препоръчани от служебния правосъден министър Крум Зарков.

Кирова не желае да спекулира с резултата от предварителните парламентарни избори на 2 април, тъй като е сигурна, че обединението ГЕРБ/СДС ще е първа на вота.

" Това, което Бойко Борисов сподели е правилно - това ще е най-лесната ни предизборна акция ", добави Кирова и увери, че няма да построяват акцията си на несвършеното от Политическа партия. Тя съобщи уверено, че в случай че ГЕРБ вземат властта ще овладеят инфлацията - по какъв начин обаче и с какви стъпки не стана ясно. Росица Кирова уверено съобщи, че в случай че ГЕРБ са на власт цените на горивата ще паднат.
 Делян Добрев: Разговори за кабинет да се водят преди изборите
Делян Добрев: Разговори за кабинет да се водят преди изборите

" Президентът Радев бързо-бързо ще раздаде мандатите "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР