ГЕРБ-СДС в СОС: Кризата с боклука е изкуствена и няма

...
ГЕРБ-СДС в СОС: Кризата с боклука е изкуствена и няма
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС в СОС: Кризата с боклука е изкуствена и няма да се състои


ГЕРБ-СДС в СОС: Кризата с боклука е изкуствена и няма да се състои.

„ Кризата с боклука в София няма да се състои.

Изрекоха се грозни неистини, че депото може да работи 3-4 години и след това ни чака рецесия.

Това е неистина и тя се вижда от отчет от октомври като ясно се появи, че потенциалът е до ноември

2031 година т.е. 8 години “, съобщи на брифинг общинският консултант от ГЕРБ-СДС в София Георги Георгиев.
„ Създава се изкуствена рецесия, с цел да се прикрие същинската.
Ние посъветвахме отчетът да се прати в прокуратурата и се радваме, че ни слушат.

Призоваваме да се огласят и отчетите за 2021 и 2022 г година с доста ясни констатации.
Ако в София има рецесия с боклука по-рано от 8 години,
това ще е единствено поради неприятното ръководство на Васил Терзиев “, отсече Георгиев.

Според сътрудника му Антон Хекимян общинският съвет не работи, поради неможенето.Терзиев не търси болшинство в СОС, а не да се крие зад партиите и Борис Бонев.

Кризата с боклука я има, тъй като има снмики на неизвозени кофи от другите квартали.
Това е управническа рецесия съгласно Хекимян.
По думите му скоро ни чака и транспортна рецесия „ Утре ще приказваме със синдикатите за нарастването на заплатите на водачите.
Ние обещахме 20% нарастване,
а Терзиев споделя, че и 15 на 100 може да няма.

Зад една хипотетична рецесия с боклука прикрива други, като тази с градския превоз “,

безапелационен е Хекимян.
В София липсва водачество и рецесиите ще се задълбочават,
отсече той. „ Бюджетът на София – кой ще го гласоподава, кой ще го утвърди? Отговорността се трансферира върху опозицията “, съобщи още общинският консултант.

Съветникът Анна Стойкова разяснява тематиката със завода на боклуци, които е бил издигнат с европейски пари и надлежно под непоколебим мониторинг. Тя изясни, че са се изказали доста лъжи. Регионална инспекция за опазване на околната среда са били известени, като след превъзмогване на тези проблеми завода работи на цялостните обороти. По данни на оператора ясно се споделя, че към октомври кафези 1 и 2 са запълнени на 70%, клетка 3 е на 30%, а четвъртата в този момент е включена в употреба в хранилище „ Садината “. Следствен отдел към окръжна прокуратура е първата в България, която трансформира отпадъка в запас “, безапелационна беше тя.

Лорита Радева добави, сега се извършва проекта за рационализация, който е утвърден от СОС, метода на финансиране, осъществяване на действия, типа на техниката, която би трябвало да се модернизира. През 2015 година същият този шеф, който сега приказва всички тези неща, беше шеф и тогава, в случай че са позволени някакви недостатъци, то това не може да бъде отговорност на кмета на София, а тези механически лица и специалисти. Кмет тогава беше госпожа Фандъкова, само че шеф на завода беше господин Савов.

Хекимян напомни, че в случай че желаеме да се реши съществено казуса за години наред би трябвало да се вземе решение за инсинератора. Общинският консултант попита дали Терзиев е подготвен да възобнови този план, тъй като негов зам.-кмет стои зад това плана да се спре, а през днешния ден кметът сбито е отговарил, че е допустимо да се обмисли построяването.

В умозаключение Георгиев прикани Терзиев и екипа му, както и общинските им съветници да стартират да работят.

„ Това през днешния ден беше режисура, която да разчисти терена за новото болшинство със социалистите. Имаме индиректно самопризнание през днешния ден за реализиране на съгласие. Не измислената рецесия с боклука, за която ще представим формалните документи, арешете същинската рецесия със личното си неможене. Не е толкоз въпрос за ръководителя, а за болшинството. Ние няма да допуснем София да стане пленник на плаващи болшинства и някой да си избива скъпата акция с няколко поръчки “, заключи Георгиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР