Аудиторията беше твърде малка за броя на поддръжниците, които се

...
Аудиторията беше твърде малка за броя на поддръжниците, които се
Коментари Харесай

Видео заснема хаоса на церемонията по дипломирането на медицински сестри в Howard U, след като мястото достигне максималния капацитет

Аудиторията беше прекомерно дребна за броя на поддръжниците, които се появиха за възпитаниците на исторически черен лицей в окръг Колумбия, и видеото беше снимано хаосът, който остави един човек засегнат.

Колежът по медицински сестри и съюзни здравни науки на Университета Хауърд се организира в четвъртък в аудиторията на Крамтън. Уебсайтът на учебното заведение сподели, че не са нужни билети за събитието и пространството може да „ побере почти 3-4 присъстващи на зрелостник “, като гостите се настаняват на правилото „ първи пристигнал “.

Видео, оповестено на обществените медии демонстрираха фамилии и другари на абитуриенти във фоайето на постройката, които викаха „ пуснете ни вътре “, преди церемонията да завърши ненадейно.

„ По време на церемонията клиент, който не можа да влезе в оборудването, доближи съдържимост, облегнал се на входната врата, несъзнателно оказвайки напън върху стъкло, което го кара да се счупи ", се споделя в изказване, получено от FOX 5 DC....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР