ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ над три часа водят преговори за състав

...
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ над три часа водят преговори за състав
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ над три часа водят преговори, присъединява се и ДПС

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ над три часа водят договаряния за състав на кабинет, а към преговорните екипи се причислява и Движение за права и свободи, предадеБГНЕС.

Мария Габриел, заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, акад. Николай Денков номинираният за министър председател с втория мандат, съпредседателите на Политическа партия и Демократична България Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов над три часа водят договаряния за сформиране на държавно управление в стаята на ръководителя на Народно събрание Росен Желязков.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев и депутатът от групата на Движение за права и свободи Делян Пеевски също участват най-вероятно за разискване на конституционната промяна, за която по-рано стана дума.

Припомняме, че преди обяд представители на ГЕРБ и ПП-ДБ, измежду които Десислава Атанасова, Кирил Петков и Христо Иванов пък посетиха стаята на Движение за права и свободи в Народното събрание. След диалога водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи, че се е коментирала поддръжка за конституционна промяна, само че Движението за права и свободи няма да взе участие в бъдещия кабинет.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР