ГЕРБ нямат вяра на Шишков и искат един куп проверки,

...
ГЕРБ нямат вяра на Шишков и искат един куп проверки,
Коментари Харесай

Нанков: Не вярваме на АПИ и бухалката ДНСК. Искаме проверки на пътищата, платени от Шишков

ГЕРБ нямат религия на Шишков и желаят един куп инспекции, стана ясно от брифинг на Николай Нанков и Росица Кирова в Народното събрание. 

 

" Тъй като не имаме вяра на обективната преценка и на обективната преценка на АПИ и новата бухалка на служебната власт и особено на министър Шишков - ДНСК, сме внесли искане да бъдат тествани пътища, възлагани и изпълнявани в последните две години, само че всичките разплатени от служебния кабинет последните няколко месеца ", сподели Нанков. 

 

ГЕРБ желае инспекцията да се извърши в две самостоятелни лаборатории - българска и немска, заяви Актуално. " Нямаме отговор на нашето искане. Една седмица мина, проспаха я и нея, само че чакаме отговор ", акцентира Нанков. 

 

Той посочи, че сходно искане ще бъде импортирано в ДНСК и в Столичния инспекторат и то ще касае зарежданията на преместваеми обекти и светофарни уредби в регион " Триадица " за последните 10 години. 

 

ГЕРБ се похвалиха с решаването на част от проблема в Пролеша във връзка с малко над 2 млн. българи, ползватели на винетки, които са плащали несъразмерни санкции.

 

" Надявам се законопроектът в сряда да бъде гласуван. Проблемът е, че не решаваме напълно това, което вълнува жителите на Пролеша. Не решаваме казуса, тъй като той не може да бъде решен със законодателни промени, а може да бъде решен само с акт на изпълнителната власт и това е напълно в пълномощията на господин Шишков. Той може да реши казуса, ние чакаме това да се случи ", разгласи Росица Кирова от ГЕРБ.

 

Според Кирова решенията са под носа на министъра в Министерството на районното развиване и благоустройството. 

 

От ГЕРБ не желаят оставката на Шишков, като считат, че с рецензиите си го заковават на поста му. 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР