ГЕРБ няма да е партията, която ще свали това правителство,

...
ГЕРБ няма да е партията, която ще свали това правителство,
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да е партията, която ще свали това правителство, каза Бойко Борисов

ГЕРБ няма да е партията, която ще смъкна това държавно управление, сподели Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание във връзка вчерашните закани на опозицията за внасяне на избор на съмнение против държавното управление поради неуспех в енергийната политика.

" Ще подкрепим държавното управление в зала, само че не можем да си заравяме главата в пясъка за неща, които не вървят ", разяснява водачът на ГЕРБ.

Той изиска от държавното управление да си извършва отговорностите по план-график, както Народното събрание, а " не да ни вкарват ту в зърнена, ту в енергийна рецесия ".

По мотив вчерашното съглашение за продължение на работата на въглищните централи, подписано сред ръководещите и енергетиците, водачът на ГЕРБ сподели, че държавното управление е трябвало авансово да се срещне със синдикатите, а не това " да идва в Народното събрание ".

Борисов още веднъж загатна, че ще има ротация на министрите през март, откакто се направи оценка на тяхната работа и се проведат съвещания сред " некоалицията ". Смяна ще има " в случай че се откри по-добър вид ".

" Нищо не се е случило в цели браншове ", сподели водачът на ГЕРБ във връзка работата на министрите, като разяснява, че има неработещи такива.

Като образец за " неработещ " министър Борисов уточни Димитър Илиев - министърът на спорта.

Той съобщи, че " всяка вечер приказва " с министър-председателя Николай Денков и той е наясно с мнението му за министрите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР