ГЕРБ иска ротацията да бъде успешна и това да е

...
ГЕРБ иска ротацията да бъде успешна и това да е
Коментари Харесай

ГЕРБ иска успешна ротация с цел пълен мандат

ГЕРБ желае ротацията да бъде сполучлива и това да е причина за цялостен управнически мандат. Това сподели Теменужка Петков в речта си от името на парламентарната група във връзка началото на сезона.

" Двете огромни задания бяха бюджета и конституционните промени за промяна в правосъдната система. И двете задания бяха изпълнени. Добра основа за стабилизация.

За пръв път жителите, общините и бизнеса имат явен небосвод. Постепенно връщане към обикновено действие на страната ", сподели Петкова.

Тя съобщи, че измененията в Конституцията са били подтик за приемане на България в Шенген, въпреки и отчасти.

" Политическата непоклатимост е единствено основата, тя е средство, а не цел. Трябва да се надгради, с ефикасни дейности и решения. Предстои работа по ПВУ, старания за пълноправно участие в Шенген и еврозоната, избор на регулатори ".

Това сподели още Петкова.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пожела триумф в решаването на действителните проблеми на жителите и в това България да стане естествена европейска страна.

" За пръв кол направихме транспарантно финансово финансиране. Финансите са постоянни, дефицитът е доста под 3%. Това ни дава опция за влизане в еврозоната още през 2025 година България действително ще приключи своята евроинтеграция.

За пръв път имаме отчетност на основния прокурор. Той към този момент може да бъде разследван ", сподели още Петков.

Според него в България към този момент има действително антикорупционно законодателство.

" Успяхме да влезем в Шенген. Българите по летищата на Европа няма да бъдат второкласен европейци. България е към този момент част от системата за сигурност на Шенгенското пространсто ", сподели още Петков.

Според него " смяната се случва, може би по-бавно, само че се случва ".

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР