ГЕРБ и Обединените патриоти се събраха на Коалиционен съвет в

...
ГЕРБ и Обединените патриоти се събраха на Коалиционен съвет в
Коментари Харесай

Борисов събра спешно ГЕРБ и Патриотите заради ЧЕЗ. Цветанов разкри какво ще се случи с Теменужка Петкова

ГЕРБ и Обединените патриоти се събраха на Коалиционен съвет в Министерски съвет, с цел да решат въпросите, появили се към новината за продажбата на активите на ЧЕЗ в България на Гинка Върбакова и подадената оставка на министъра на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила.

Най - рано другата седмица ще стане ясно дали ще бъде призната оставката на Петкова. Първо ще се изслушат всички страни по въпроса за договорката на ЧЕЗ на специфична взаимна енергийна и вътрешна комисия.

"Решихме да има среща и чуване в по-широк кръг по отношение на договорката с ЧЕЗ, на която чуем мнението на КЕВР и способените органи, ще поканим и представител президентската институция, защото въпросът е значим и той би трябвало да бъде осведомен и да се понижи напрежението. Срещата евентуално ще е в четвъртък. След нея ще обсъдим и оставката на министър Петкова, защото би трябвало да е ясно какви са детайлностите по проблема ", заяви Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, за. - ръководител на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Цветанов разясни, че министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила се е чул с чешкия си сътрудник Андрей Бабиш, с цел да бъдат предоставени документи по договорката с активите на ЧЕЗ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ увери също по този начин, че обединението е постоянна.

Волен Сидеров разяснява настояването си за оставката на шефа на енергийната комисия в Народното събрание Делян Добрев. Той сподели, че ще вземе решение какви да бъдат дейностите му, откакто се организира срещата в четвъртък и чуването и види по какъв начин Добрев се държи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР