Георги Иванов-Гонзо ще води българския национален отбор в предстоящите мачове

...
Георги Иванов-Гонзо ще води българския национален отбор в предстоящите мачове
Коментари Харесай

Гонзо ще води България срещу Гибралтар и Грузия, БФС търси нов селекционер

Георги Иванов-Гонзо ще води българския народен тим в идните мачове с Гибралтар (9 юни) и Грузия (12 юни) от Лигата на нациите, потвърдиха от Българския футболен съюз. Вчера селекционерът на отбора Ясен Петров подаде оставка след унизителната загуба от Грузия с 2:5 в Разград, а идващият мач на отбора е след едвам три дни.
Георги Иванов-Гонзо
В същото време Изпълнителният комитет на БФС ще организира изключително съвещание във вторник, на което ще бъдат дискутирани разновидностите за нов народен селекционер. " Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов показват мощното си отвращение от държанието на българския народен тим при снощната пагубна загуба от Грузия ", се споделя в позиция на централата.

" Категорични сме, че националната фланелка е чест, горделивост и голяма отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на тима ни в последния дуел. Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и макар обезпечените предпоставки за триумф, резултатите и играта не дадоха отговор на упованията освен на управлението на Българския футболен съюз, само че и на цяла България ", допълват от БФС.

България заема трета позиция в група 4 (Лига С) на Лигата на нациите с една точка от два мача, като след нас е само отборът на Гибралтар, който загуби първите си два мача. В четвъртък България гостува точно на Гибралтар, а в неделя ни следва аудиенция в Тбилиси на Грузия. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР